Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Aromoiden aika ja elokuun tarjous


Peikkokukkulalla on taas aromoiden aika, eli mimosat kukkivat! Kaikkialla on keltaista ja tuoksuvaa! 


Flunssani jälkeen olen saanut tehtyä tonttutilaukset valmiiksi, nehän olivat jo melkein valmiina ennen sairastumistani. Nyt alan tehdä uusia, erilaisia värejä. Ja jospa uskaltautuisi lenkillekin liian pitkän tauon jälkeen.


Elokuun ajan nämä tontut ovat vielä tarjouksessa 35 euroa kpl. Lentolippu maksaa 10 euroa ja sillä lentää kaksi tonttua. Tällä hetkellä minulla on pari tonttua valmiina lähtöön saman tien. Teen tonttuja myös toiveiden mukaan, eli voit valita parran sekä vaatteiden värit.

Laitoin uusia kuvia facebookin Tonttupuotiin. Käy katsomassa!

---

P.S. Uuteen blogiini mahtuu vielä ihan hyvin mukaan :) Katso aiempia postauksia. Mikäli et ole saanut kutsua pyynnöstäsi huolimatta, laita sähköpostia.

4 kommenttia:

 1. Ja meillä täällä kukkii kultapallot keltaisenaan ;)

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaisi tietää, miten siellä Chilessä menevät vuodenajat. Mitkä kuukaudet ovat talvikuukausia ja mitkä kesäkuukausia. Mimosa ennakoinee kevättä? Piri

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä todella taitava, todella hienoja tonttuja! Pitää laittaa sinulle meiliä..

  VastaaPoista
 4. Olet kyllä todella taitava, todella hienoja tonttuja! Pitää laittaa sinulle meiliä..

  VastaaPoista