Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 22. elokuuta 2016

Tonttujen lempeä

Talvioiden aikaan tonttujen lempi leiskuaa...


...mutta arvatkaapa mitä! Näistä ei kumminkaan tullut paria, vaan tonttutyttö lähtee Suomea kohti toisen tonttu-ukon saattelemana :)

Mikäli tahdot vaaleasävyisen kotitontun vahtimaan lukaaliasi, tämä kuvan urosyksilö olisi vapaana lähtöön. Hänen lentolippunsa maksaa 10 euroa.

Vielä teillä on mahdollisuus tilata Tonttupuodista tonttuja edulliseen kesähintaan 35 euroa/kpl. Syyskuun alusta lähtien tontut tulevat olemaan normaalihintaisia. Laitoin Facebookin Tonttupuotiin lisää kuvia.

Teen siis tontut toivomusten mukaan valkoisella tai harmaalla parralla, silmillä tai ilman. Vaatteiden väreihin voit myös vaikuttaa. Teen myös perinteisillä joulutonttuväreillä.

---

ILMOITUSASIAA:

Olen lähettänyt kaikille sitä pyytäneille kutsun suljettuun blogiini. Saattaa olla, että kutsu on mennyt roskapostikansioosi. Ainakaan 14 kutsuttua ei ole kirjautunut uuteen blogiin. Jos teillä on ongelmia, laitta minulle sähköpostia, niin lähetän uuden kutsun. 

Lisäksi kaksi sähköpostiosoitetta on lähettänyt vikaviestin, eli kutsu ei ole tullut perille. Ota yhteyttä, jos et ole saanut kutsua.

Mikäli tahdot tulla mukaan suljettuun blogiini, käy lukemassa ensin tämä postaus. Klikkaa.

Suljettuun blogiin tuli uusi postaus tänään...tarina jatkuu :)

4 kommenttia:

 1. Tuo Tonttu Herra voisi matkata tänne Jaalaan ja jos mahdollista niin saisinko vielä hänelle silmät? Mutta jollei onnistu, niin noinkin käy. Käyn laittamassa s-postiin yhteystietoni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen sähköpostia ja laitan hänelle silmät :)

   Poista
  2. Odottelen sähköpostia ja laitan hänelle silmät :)

   Poista
 2. Laitoin juuri tulemaan sinulle sähköpostia.
  =)

  VastaaPoista