Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 6. elokuuta 2016

Uusi blogini + päivitys

Kuten kerroin aiemmassa postauksessa, olen aloittanut uuden blogin, joka on yksityinen. Jos tahdot liittyä lukijaksi, lähetä minulle sähköpostia ja kerro itsestäsi hiukan. Aiemmassa postauksessa kerroin, miksi. Tahdon "tuntea" lukijani hieman paremmin kuin tähän asti olen tuntenut.

Olen nyt lähettänyt kutsun JOKAISELLE, joka sitä on pyytänyt. Eli jos et ole saanut kutsua, se ei missään nimessä johdu siitä, ettei sinua olisi "kelpuutettu" :) Kutsu ei ole tullut perille, jos et ole sitä saanut. 

Blogiin kirjautumisessa ja sen löytämisessäkin on ollut joillakin hieman vaikeuksia. Kirjoita heti sähköpostia, jos jotain tällaista ilmenee. Alkukankeutta tämä on ja varmaan ajan kanssa kaikki alkaa luistaa hyvin.

Uudessa blogissa ei ole lukijapalkkia, sillä se ei toimi yksityisessä blogissa. Eli sitä et voi ilmeisesti liittää lukulistallesikaan. Laita se vaikka kirjanmerkkeihin ja käy sitä kautta lukemassa.

Tervetuloa uuteen blogiini! 

mia.emilia@gmail.com

Peikkokukkulan blogi jatkaa ihan normaalisti kuitenkin, joten ei täältä tarvitse minnekään lähteä:)

---
Päivitys 7.8. klo 19.20 Chilen aikaa. Olen lähettänyt kutsun JOKAISELLE, joka on minulle sähköpostin lähettänyt ja kertonut itsestään. Mikäli et ole saanut kutsua, laita uudelleen sähköpostia minulle. Joidenkin kohdalla kutsu ei ole tullut ensimmäisellä kerralla ja jotkut ovat saaneet useammankin kutsun.


3 kommenttia:

  1. Laitoin sinulle sähköpostia, toivottavasti se tuli perille :)

    VastaaPoista
  2. Tulin pitkästä aikaa katsomaan mitä kuuluu, niin nyt laitankin sp. Pikkupojasta on jo tullut iso koulupoika ja koirienkin kuulumiset oli mukavaa seurata

    VastaaPoista