Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Mullistus +päivitys

Peikkokukkulan perheen elämässä on tapahtunut mullistus. Minulle mullistuksien mullistus. Unelmani on käymässä toteen.  Suuri unelmani, joka ei mahdu Peikkokukkulan blogiin. Sen takia aloitan uuden blogin. Uusi blogi ei ole avoin ja julkinen kaikille. Tahdon pitää uuden blogin lukijakunnan pienenä, ainakin aluksi. Ehkä muutan joskus mieleni, ehkä en. Koska unelmani on minulle tärkeä, tahdon jakaa sen vain sellaisten ihmisten kanssa, jotka oikeasti tuntevat minut, sekä sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat kulkeneet elämässäni mukana Peikkokukkulan blogissa. Sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat hyväntahtoisia, jotka eivät pura pahaa oloaan kommenttilootaan. Tahdon ympärilleni hyvää energiaa myös virtuaalisesti. Mikäli tahdot tulla lukemaan, miten kuljemme kohti unelmaamme, lähetä minulle sähköpostia ja kerro hiukan itsestäsi. Kutsun sinut mukaan joukkoon.

mia.emilia@gmail.com


Peikkokukkulan blogi jatkaa silti normaalisti, eikä häviä mihinkään. :)

PÄIVITYS 5.8.16

Uudella on blogilla on pieniä teknisiä vaikeuksia. Jos et ole saanut kutsua pyynnöstäsi huolimatta, otathan yhteyttä. En ole jättänyt sinua pois mistään erityisestä syystä! :) Jos et pääse kirjautumaan blogiin, ilmoitathan siitä minulle. Yritetään keksiä, mistä ongelma johtuu. 

Chilen kansalliskukka copihue

12 kommenttia:

 1. onnea ja iloa unelman toteuttamiseen!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että unelmasi on toteutumassa.Mucha suerte !

  VastaaPoista
 3. olisiko unelma perustaa oma liike johonkin sinne? sinulla on niin kauniita tonttuja ymm olet kyllä taitava tekee voin aina vain huokaista syvää kun näe sinun tekemisiä juttuja aivan ihanai. paljon onnea unelmille taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se liikeideakin toteutuu pian, edes parin vuoden päästä :)

   Poista
 4. Olen seurannut blogiasi piiitkään ja olet tuonut paljon uutta tietoisuuteeni kulttuuristasi. Kiitos! Olen iloinen, että unelmasi on nyt totta. Onnittelen! Arvaan, että saat tyttötontun suloisen poikasesi kaveriksi. Olkoon suuri unelmasi huima ja toteutukoon Se! Kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jutta! Ei ole tyttötonttua tulossa ;) Tule seuraamaan uutta blogiani, niin näet, mistä on kyse.

   Poista
 5. Paljon onnea unelmiesi toteutumisesta :) On ollut todella mielenkiintoista seurata elämäänne Peikkokukkulassa. Itse kun olen kotini vanki, niin on ollut hienoa päästä blogin kautta maailmalle :)

  VastaaPoista
 6. hei, tottakai haluan seurata sinua, mehän kuulumme samaan fb ryhmäänkin chihujen vuoks. kesamo97-@luukku.com

  VastaaPoista