Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Sydäntenmurskaaja potilaana

Olivia on oikea sydäntenmurskaaja. Kaikki mitä se tekee, miten se liikkuu, millaisen asennon se ottaa, on pelkkää suloutta. Se on kuin pieni lelu, liian täydellinen. Ihmiset luulevat sitä kissaksi, kun näkevät nopeasti sivusilmällä.

Nyt Olivia on pikkupotilas. Se loukkasi silmänsä, emme tiedä miten. Ehkä silmään on mennyt tikku tai heinä tai sitten Anastasia on raapaissut silmää niiden leikkiessä. Seurasin tilannetta seuraavaan päivään kuvitellen, että silmä paranee itsestään, mutta neulanpään kokoinen reikä oli pahemman näköinen seuraavana päivänä. Menimme eläinlääkärille ja Olivia sai silmätippakuurin molempaan silmään. Antibioottitippojen pitäisi saada silmä kuntoon kymmenessä päivässä.

Olivia osaa ottaa rennosti ketarat kohti taivasta. Rentoa tunnelmaa teillekin!

5 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista Olivialle!

  VastaaPoista
 2. Mia, miten voit tehdä mitään muuta kuin seurata näiden Suloisuuksien touhuja! Minulla on vain yksi Sydämen- ja Sohvanvaltaaja, mutta hänen kanssaan mene päivästä aimo tovi. Ihana sellainen!

  VastaaPoista
 3. toivottavasti pian parantuu!!!<3peti on aivan syötävän ihana!!!!!!:)ja koiraperhe on niiiin ihana ja onnellisen näköinen<3

  VastaaPoista
 4. Olivia kiittää paranemistoivotuksista! Silmässä ei enää ole kipua, mutta pieni samea piste varmaan haittaa näkökentässä.

  Leena Lumi: Kyllä minä saan muutakin tehtyä, onneksi. Koirat ovat suurimman osan päivästä ulkona. Yleensä yksi vuorollaan on auttamassa minua sisällä töissäni;)

  Malla: Tuossa pedissähän on aikalailla sinun lempivärisi, varmaan siksi tykkäät.

  VastaaPoista