Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 20. marraskuuta 2009

Aito sivustavedettävä

Tämän upean sivustavedettävän olen ostanut Suomesta nukkekotiini. Se on tehty tarkalleen oikean sivustavedettävän mallin mukaan, joten se todella aukeaa, jotta nukkekodin asukkaat saavat lisää nukkumatilaa. Nikkarin vaimo on tehnyt käsin tarkalleen vanhanaikaisen mallin mukaan patjan (onko se polsteri?) Peitto on käsin tikattu pienenpienillä pistoilla. Tämä ihanuus maksoi paljon, mutta on sen rahan arvoinen. Joskus tulevaisuudessa, kun saan nukkekodin tehtyä tänne Chileen, on hienoa, että sisustuksessa on jotain aitoa suomalaistakin. Ehkä teen joskus suomalaisen tuvan?


Nyt sivustavedettävässä makoilevat tontun toukat. Käy katsomassa niiden adoptoinnista Peikkokukkulan Pajapuodissa!

9 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania tonttuvauvoja köllöttelemässä :). Tekisi mieli adoptoida vaikka nuo kaikki! Niin söpöisiä ovat!

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs om hieno sivustavedettävä upeine tonttutoukkineen! Ahkerana olet ollut!

  VastaaPoista
 3. Ihana sivustavedettävä sänky aivan upea :) niin tyylikäs. Ihania noi tonttu toukat söpöjä :) Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 4. Viehättävä, niin suloinen kokonaisuus! Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Oi,kiva kuulla että tuli perille
  ja kangaskin oli niinkuin piti,hyvä! :)
  Joo,laitan sulle spostia, mutta vasta huomenna,nyt nukkumaan tätä väsyä jonnekin hus pois! ;)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Kiva, kun kävit meillä vierailulla :) Tulin itsekkin heti kurkkaamaan blogiasi. Aivan mahtavia käsitöitä sinulla, ja ihania kuvia ja juttuja! Tulen kyllä toistenkin :)

  Ihana pikku sohva pikkuisine asukkeineen!

  VastaaPoista
 7. Onpa söpö sivustavedettävä! Ja edellisen postauksesi koira-aiheinen laukku (joka pitää sisällään luettavaa) on niin ikään ihana!

  VastaaPoista
 8. Se sana, jota rannikolla käytetään patjasta on polster ja suora lainasana ruotsinkeielstä.

  Minulla on tuollainen sivustavedettävä takkahuoneessa. Olen hankkinut sen huutokaupasta vuosikymmeniä sitten. Sitä on yritetty ostaakin, mutta ei ole myynnissä. Tyttäremme nukkui melkein koko lapsuutensa siinä ja polsterit piti teettää mittojen mukaan. Se on kauniin vanhansininen. Varastossa on vielä vihreä talonpoikainen päästä vedettävä.

  (Tein Yodan kuvasta hienoa kirjepaperia (puolet kuvaa, pulet tekstiä varten) ja kirjoitin oikein kirjeen äidilleni, joka rakastaa noita pieniä koiria.)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne! Sivusta vedettävä on yksi lempitavaroistani nukkekodin huonekalujen joukossa. Iloista uuden viikon alkua kaikille!

  VastaaPoista