Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 3. marraskuuta 2009

Eukaluptyskeitoksia keijuille

Peikkokukkulan pajassa kiehuvat väriliemet. Keijujen hamekankaat muhivat vedessä teen, fenkolin, ruusunmarjojen ja eukalyptuksen lehtien kanssa.


Valmistumassa ovat myös häälahjaksi tilatut nuket. Hääpari on japanilais-chileläinen ja sitä ilmettä pyrin saamaan kasvoihin. Pariskunnalla on ihan tyytyväiset ilmeet, vaikka naamat ovat muovin sisällä. Rakkaus on sokea ja hengittämäänkin pystyy muovin läpi :)
Millaiset vaatteet pariskunta tulee saamaan häihinsä? Sen tulette näkemään, kun nuket ovat valmiit.

Ja väkerrys jatkukoon!

4 kommenttia:

 1. Jännät ainekset kiehuvat siellä padassasi!Täällä ihan lähelläni on monta eukalyptuspuuta,mutten ole tiennytkään,että niitä lehtiä voi käyttää värjäykseen.Jäänkin uteliaana odottelemaan minkälaiset hääasut nuket saavat.....

  VastaaPoista
 2. Milloin nuo häänuket valmistuuvat?

  VastaaPoista
 3. Hei Mia,
  Olen käynyt täällä kurkkimassa ajoittain ja ajattelin jättää nyt viestin. Kiinnostava ja kiehtova blogi! Ja keijukainen kuistilla on jotain aivan ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. Yaelian: Käytän värjäykseen kaikkea mahdollista. Kokeilen aina uusia juttuja, sillä tahdon vain sävyttää vaaleita kankaita, tässä tapauksessa sideharsoa. Minulla kiehuvat padassa joskus kepitkin.

  Vihreätniityt: Häänuket valmistuvat parin päivän sisällä.

  Lumiomena: Kiitos vierailustasi ja kommentistasi! Lisää keijuja on juuri nyt valmistumassa.

  VastaaPoista