Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 17. marraskuuta 2009

Tomaattilaatikosta kylpyhuoneeseen

Rosoista kauneutta

Rosoinen ruma tomaattilaatikko sai alistua hiomakoneen silittelyyn ja maalipensselin kutitteluun. Tämä on todellista kierrätystä ja köyhistelyä. Tomaattilaatikon sain ilmaiseksi vihanneskaupasta ja maalipurkinkin sain ilmaiseksi. Olin nimittäin mieheni siskon kanssa ostamassa hänelle kylpyhuoneen kalusteita. Kun kalusteita osti yli 30 000 pesolla, sai ilmaiseksi litran itse valitsemansa väristä maalia. Sisko ei tarvinnut, joten minä sain valita. Valitsin jonkun kalpean harmaan, joka näyttää lähes valkoiselta. Myyjä sekoitti koneella värin ja avasi purkin näyttääkseen sen minulle. "Tosi vaaleaa tämä on", sanoi myyjä. "Ihan kuin hän itsekin", sanoi mieheni sisko katsoen minuun.

Rosoinenhan tämä on, eikä mitään hienoa nikkarityötä. Nopeasti tehty laatikko, jonka laudat on sahattu vähän sinnepäin. Silti siitä sai ihan edustuskelpoisen, vai mitä?


Edullinen oli kangaskin! 100% vahvaa puuvillakangasta löytyi alennusmyynnistä vakiokangasliikkeestäni. Kangas maksoi vain noin 1,5 euroa metri.


Laatikko varsinaisessa käytössään vessassa. Ennen pyyheliinat olivat oven päällä korkealla hyllyllä, enkä ylettynyt ottamaan niitä sieltä enkä laittamaan sinne ilman pallia.


Tomaattilaatikot odottavat tuunailuintoani. Tarvitsen ainakin laatikot makuuparvelle kirjoja, lehtiä ja yöpaitoja varten.

9 kommenttia:

 1. Yksinkertaisuudessa sen kauneus - ja tällä kertaa myös edullisuus.Tarvitaan vain se idea.

  VastaaPoista
 2. Kyllä maalilla ja kankaalla saa ihmeitä aikaan. Olet onnistunut todella hyvin!

  VastaaPoista
 3. Ooh, ihana lopputulos! Ja tuo harmaa lauta alimmassa kuvassa viehättää myös :)

  VastaaPoista
 4. Moi moi..!!
  Que bonitos los diseños navideños :)
  podrias inventar un viejo pascuero con lentes :)
  y con un Reno jajj.. Saludos al Fernando, y por supuesto a tí. Nelson.- ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis lopputulos! Kaiken kauniin ei tosiaan tarvitse maksaa maltaita!
  Terveisin, Minna

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Itsekin olen tyytyväinen lopputulokseen. Nyt on projektina samalla maalilla yhden korkean pallin maalaaminen.

  VastaaPoista