Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kylpyhuonemaestroja pilvin pimein

Te, jotka olette seuranneet blogiani tiiviisti, ette varmasti voi uskoa, kun kerron teille, että tänään tuli KAKSI kylpyhuonemaestroa Peikkokukkulalle ja he aloittivat työt HETI! :o Todisteeksi siitä otin heti yhden kuvan maestrosta työn touhussa. Pitäkää nyt peukkuja, että nämä maestrot osaavat asiansa, eivätkä saa aikaan suurta tuhoa.


---


Kaiken huipuksi kolmas maestro soitti meille, että voisi aloittaa työt! Mistä näitä kylpyhuonemaestroja putkahtelee tänään kuin sieniä sateella? No, eilenhän satoi....kai he sitten kuuluvat syksyyn siinä missä sienetkin :D


Nyt on pytty olohuoneessa ja kaaos kotona. Kaksi miestä häärivät kylpyhuoneessa ja kaksi miestä tulevassa työhuoneessani. Minä olen evakossa yläkerrassa :)Tuo "ihana" kattolamppu ei tosiaankaan jää valaisemaan kylpyhuonetta, eikä mitään muutakaan huonetta. Se tuli kälyni talosta ja se laitettiin paremman puutteessa valaisemaan kylpyhuonetta, joka on siis toiminut jo yli vuoden varastohuoneena. Mihin ihmeessä me nyt laitamme kaikki ne tavarat, jotka ovat olleet "varastohuoneessa"? Totesimmekin, että seuraavaan taloon täytyy tehdä tuollainen 3m x 3m varastohuone, jonka voi täyttää työkaluilla ja muilla tavaroilla, joille ei näytä muuta paikkaa löytyvän. On meillä oikeakin varasto, mutta se on sen verran kaukana talosta, ettei sinne tule laitettua tavaroita, joita tarvitsee usein.Keittiöömmekin saapuu moderni aika! Liesituuletin asennetaan lieden ylle ja ehkä tuo kaasuliesikin saadaan asennettua jossain vaiheessa!
---
Nyt lähden koirien kanssa lenkille puolipilviseen aamupäivään!

9 kommenttia:

 1. Eihän tässä voi sanoa kuin että O_o

  VastaaPoista
 2. Jee kylpyhuonemaestroille!!! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä teille tulee kaunista!

  Toivotaan nyt, että maestrot ilmestyvät nyt niin kauan, kunnes kaikki on kunnossa..:D

  VastaaPoista
 4. Ilmiselvästi nuo Maestrot ovat uusiutuva luonnonvara! ☺☺

  VastaaPoista
 5. Que bien! Maestroja sataa taivaalta;D

  VastaaPoista
 6. Kannattaa nyt kerätä niitä mastroja ihan niin paljon kuin on tyrkyllä, että saa työt nopsaan valmiiksi ennen kuin taas tekevät katoamistemput! :D Just näpsäkästi talveksi saatte kylppärin valmiiksi, oonkin täältä ehtinyt jo kauhistelemaan että kuinka pitkälle kestätte ulkosuihkuja!

  VastaaPoista
 7. Nyt pallot nilkaan maestroille, että saavat työnsä valmiiksi. Oli jo aikakin, että saapuivat!

  VastaaPoista
 8. Mahtava käänne! Olihan jo aikakin.

  Mutta mites se teidän uudentalonrakentamisprojektinne etenee? Varmaan löydätte sopivan tontinkin heti, kun nuo maestrot ovat viimein saaneet työnsä päätökseen.

  VastaaPoista
 9. Susanna: Uuden talon rakentaminen ei ole ajankohtaista ainakaan muutamaan vuoteen. Ensin on projektina uuden tontin metsästys! Projekti ei ole edennyt, sillä emme ole tehneet mitään asian suhteen kuukausiin. Muutama viikko sitten tuli soitto, että yksi lempitonteistamme oli myyty :( Hinta kuitenkin oli liian kova meille. Viime viikolla tuli soitto, että yksi uusi tontti on tulossa myyntiin. Saattaa olla, että menemme katsomaan, riippuu myös hinnasta. Mutta olisihan se hauskaa ehtiä asua tässä talossa jonkin aikaa, sitten kun se vihdoin valmistuu!

  VastaaPoista