Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Mustat lämmittelijät ja kitinää

Peikkokukkulan blogissa aina näkyy kaminan ääressä lämmitteleviä pikkukoiria. Korjataanpa nyt asia ja näytetään niitä isompiakin.Concepcionin kadulta pelastetut Taika ja Seita nauttivat lämmöstä, pehmeistä tyynyistä ja filteistä. Toista olisi niiden elämä, jos ne olisivat jääneet kadulle.
---

Sitten remonttiraportti: Viime viikolla maestro teki töitä ainoastaan perjantain. Hän lupasi aivan varmasti (si o si ja sin falta) tulla lauantaina töihin, mikäli ei sada. No, aurinko paistoi, eikä miestä näkynyt. Hän sanoi, ettei voi tulla maanantaina, mutta hän tulisi tiistaina. No eipä näkynyt tänäänkään.

---

Milloin meidän kylpyhuoneeseemme tulee vesi? Milloin saan käyttää uunia? Milloin liesituuletin vetää hajut ulos? Milloin pääsemme maalaamaan työhuonettani? No se!

5 kommenttia:

 1. kunkahan kauan tuo peli vetelisi täällä?
  -ei kauan!

  onnelliset taika ja seita!

  VastaaPoista
 2. Kyllä siellä ihmisillä on aivan erilainen menttaliteetti ja uskomatonta ettei mikään lupaus pidä paikkaansa.

  Suomalaisille tuollainen ei sopisi ollenkaan,onhan kunniaasia tehdä sen mitä lupaa:)

  VastaaPoista
 3. Onneksi en minä noita joudu pähkäilemään..... voisi mennä hermo...:)

  VastaaPoista
 4. Tämä on ensimmäinen kerta kun luen blogiasi, kaveri siitä vinkkasi :) huikean erilaista elämää kuin täällä Suomessa. Minulla on kaksi pitkäkarvaista collieta, emä Mila ja tyttärensä Taika. Samasta pentueesta on äidilläni narttu Seita. Hauska yhteensattuma :) rapsutukset teidän Taikalle ja Seitalle meidän "kollegoilta" :)

  t: Soila

  VastaaPoista
 5. Hei Soila! Olipa kivaa, että kaverisi vinkkasi sinut tänne :) Onpa todellakin sattuma, että teilläkin on Taika ja Seita! Eivät ne kuitenkaan ole ihan tavallisimmat nimet koirille! Tervetuloa uudestaan!

  VastaaPoista