Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Hitaasti edetään

Maestro ei tullut eilenkään töihin. Mieheni soitti aamulla ja kysyi, onko hän tulossa tänään, sillä tahdomme töiden jo valmistuvan. Hän selitti, ettei voi tulla tänäänkään. Mieheni kertoi hänelle myös, että hänen tekemänsä porrasaukon kaide on 30 cm liian korkea. Se nousee 30 cm ikkunan päälle. Maestro yritti laittaa sitä mieheni syyksi, sillä tämä ei ollut maininnut asiasta puhelimessa. Mieheni sanoi, että maestro itse oli ottanut mitat täällä ollessaan! Saa nähdä, mitä maestro meinaa asialle, jos joskus tänne vielä eksyy...."lupasi" tulla huomenna, mutta sehän ei merkitse täällä mitään. Edellisviikolla hän teki töitä perjantain, viime viikolla perjantaina puoli päivää. Siinä viimeisen kahden viikon saldo!

Viime perjantaina maestro laittoi lattialaudoitusta tuon verran kuin kuvassa näkyy. Hän myös asensi ikkunat ja oven. Muuten työhuoneeni ei ole edistynyt.


Kerroinkin jo teille, että maestron hitauden takia päätimme jättää kaksi työtä teettämättä. Päätimme tehdä urosten huoneen itse. Toisesta työstä kerron teille sitten, kun alan sitä tehdä!


Mieheni aloitti eilen urosten huoneen teon. Se tulee keittiön ja olohuoneen viereen.
---
Mutta nyt päivän töihin: Ensin koneellinen koirapyykkiä, sitten auttamaan miestä urosten huoneen tekemisessä, väliaikaista tarhaakin kai tänään yritämme väsätä ja pari nukkutunneliakin aion tänään ommella.
---
Toimeliasta tiistaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Toi nukkutunneli on IHANA! Meidän mäyräkoiranpentu varmasti rakastaisi sitä (on varsinainen luolailija meinaan ;))!

  Mua harmittaa teidän puolesta noi 'maestrojen' touhut!! Hitsi mitä porukkaa! Ehkä tosiaan saatte itsekin nopeammin paikat kuntoon kun noiden toheloiden, tulemattomien *maestrojen' tekemänä, huoh..

  VastaaPoista
 2. Niin että manana (n-kirjaimesta kiekura puuttuu :))meininkiä...Siesta for ever....Kiitos sisustussivujen vinkkaamisesta. Aion perehtyä niihin sivuihin, onpahan vähäksi aikaa tekemistä. Enpä ole pitkään aikaan lukenut etusivua josta en ymmärrä "hölökäsen pölläystä", hih. Muutaman sanan entisenä espanjan kielen opiskelijana sieltä onneksi bongasin!!

  VastaaPoista
 3. Hei ihanaa, pystyn taas kommentoimaan :)

  Ei voi muuta kuin ihmetellä noita maestrojen touhuja!!!

  VastaaPoista
 4. Melkoisia mestareita nuo teidän maestrot!! loistavat poissaolollaan!

  VastaaPoista
 5. Alkoi kiinnostamaan, että millä nämä maestrot elävät kun tekevät töitä noin vähän? :)

  VastaaPoista
 6. Ettehän maksa niille maestroille ennen kuin työ on valmis?

  VastaaPoista
 7. No jo on työmoraalia kerrakseen! ....tai sen puutosta lähinnä.
  Itse kihisin kiukusta kun meillä timpuri jätti eräänä päivänä tulematta eikä vastannut puhelimeen, seuraavana päivänä oli sitten jämptitsti taas paikalla.

  Siisi

  VastaaPoista
 8. Ihania nuo nukkutunnelit!! Harmi, ettei ole pikkukoiraa, jolle voisi ostaa tuollaisen...

  VastaaPoista
 9. Juuri ihmettelinkin, että miksette tee itse hommia, jos maestrot eivät tuosta tuon kummemmiksi muutu. Hyvä, että ryhdyitte toimeen!

  Muovimatto koirien huoneessa on varmasti oikein hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
 10. annamari: Saattaa olla tuo nukkutunneli liian pieni mäyrikselle. Sen pituus on noin 50 cm ja halkaisija 25 cm. Pennulle varmaan menisi, muttei enää aikuiselle.

  Kyllä maestrojen käytös ja hitaus todellakin harmittaa, mutta itse emme pysty tekemään kaikkea ihan siksikään, ettei meillä ole kaikkia tarvittavia työkaluja, esim. kaakelien leikkaamiseen tarvittavaa konetta, betoniporaa (tai mikä se nyt on...) jne.

  gone to the beach: En ole itsekään niitä sivuja katsellut, joten en tiedä, tuliko annettua hyvä vinkki vai ei ;) Mutta voithan vähän kerrata espanjaa :)

  fcookie: Samaa mekin ihmettelemme! Ihmiset elävät vain tätä päivää. Jos tänään on leipää, huomisesta ei kannata murehtia. On myös useita maestroja, jotka ottavat monta työtä yhtä aikaa ja tekevät niitä niin, ettei yhdestäkään tule loppua, kun yrittävät jakautua moneen paikkaan.

  Tuulispää: Vain osa maksetaan etukäteen.

  Siisi: Täällä saisit kihistä kuukausitolkulla ;) Maestrot jättävät tulematta jopa viikon, ei soita eikä vastaa puhelimeen...

  Susanna: Kuten jo aiemmin kommentoin, kaikkea ei voi tehdä itse, ellei sitten osta arsenaalia uusia työkaluja ja koneita. Lisäksi työvoima on niin edullista Chilessä, että sitä vähän laiskistuu, eikä viitsi tehdä kaikkea itse. Mieluummin käyttää aikansa johonkin rahallisesti tuottavampaan, jotta on sitten varaa maksaa maestroille :)

  VastaaPoista