Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 5. toukokuuta 2012

Pojut

Rakkaat karvapoikani Choko B. ja Yoda nauttivat sohvalla köllöttelystä vierivieressä.
Meidän perheessähän on sellainen sääntö, ettei sohville hypitä ilman lupaa. Luvan kanssa saa tulla ja sohvalla lekottelu onkin erityispalkinto.

Molemmilla pojilla on päällään uudet täksi syksyksi ja talveksi ompelemani perusnutut.

Välillä pitää vähän selvitellä välejäkin...
Hohhoijaa, kun Yoda-Canaritoa alkaa haukotuttaa ja Choko B. on jo vaipumassa uneen.
Leppoista lököttelylauantaita teillekin!

12 kommenttia:

 1. Ihanat pojat! Mukavaa viikonloppua Peikkokukkulalle!

  VastaaPoista
 2. Niin sloisia nuo teidän pojat..:)

  Meillä on ensiyön tyttären koirat yökylässä....cottoni ja saksanpaimenkoira...
  On niin ihanaa kun kaikki kolme lekkivät ja juoksevat...ja Niilo voittaa aina juoksun, ei nopeudella vaan viekkaudella ja ketteryydellä...:)

  VastaaPoista
 3. Ihania poikia sinulla ja kivat uudet vaatteet.Meillä on kääpiövillakoira Milo, poika myös. aivan ihana ikä 10 vuotta.Mukavaa viikonloppua! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 4. Ja täällä ilmoittautuu eräs, joka otti miehensä kanssa olkkarin ykkössohvasta jalat pois, että Hänen Majestettiinsa, nivelrikkoinen Olga, 14 vee, pääsee rakkaimmalle nukkumapaikalleen;-) Omat vuoteeT kelpaavat vain päivänokosiin.

  Vieraita käy, mutta istumme keittiössä, kirjastossa tai takkahuoneen sohvalla.

  Käyn nykyään hakemassa Olgan nannat Faunattaresta, jossa omistajalla chihu aina mukana. Hänelle on tehty vuodepesä työpöydän laatikkoon, josta hän tarkkailee asiakkaita.

  Yoda-neiti, missä pikkupikku...

  VastaaPoista
 5. Ovat nuo pojat niin vekkulin näköisiä, että väkisinkin alkaa hymyilyttää.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on tavallista söpömpiä koiria, pakko sanoa.
  Olen ihaillut taloasi ja intoasi sisustaa. Koska tulee lisää ulkokuvia? Tulee mieleen, että koska teillä on noin poikkeavan ihastuttava talo, herättääkö se "mielenkiintoa" negatiivisessa mielessä? Uskaltaako taloa jättää vartioimatta?

  VastaaPoista
 7. Meillä ollaan tänään varsin samantyyppisissä tunnelmissa!

  Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 8. Voi jumpe kun toiset ovat suloisia! :)

  VastaaPoista
 9. Juu aivan ihania poikia!!Ja aivan selvästi hymyilevät kuvissa :)Voi kun tulin hyvälle tuulelle noista pikkunaamoista.t:Sanna

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Ulkokuvia ei ole tullut vähään aikaan, sillä täällä on nyt aika tylsän näköistä. Kesän kuivuus ei ole hellittänyt ja kunnolliset syyssateet eivät ole alkaneet. Odottelen, että alkaisi taas edes vähän vihertää.

  Taloamme ei voi jättää hetkeksikään yksin, sillä meillä ei ole kaltereita ikkunoissa. Jos lähdemme miehen kanssa yhdessä jonnekin, aputyttöni tai kälyni jää vahtimaan taloa. Pitkiä lomamatkoja emme voi harrastaa lainkaan tai ainakin niissä on kauhea järjesteleminen.

  Varkaita on jo käynyt, mutta ei onneksi talossa, vaan varastossa. Meiltä on jo viety raivaussaha, moottorisaha ja kaikki mieheni työkalut yms. Silloin kun asuimme Yumbelissa, talomme ryöstettiin :(

  VastaaPoista
 11. Vekkuleita kuvia. Meilläkin on niin ihania kuvia mm. chihun nukkuma nautiskelukuvia joita olen onnistunut nappaamaan. Ajattelin suurentaa niitä ja laittaa makuuhuoneen seinään tuomaan mukavaa rauhallista mieltä, kivoja kuvia katsella ennen omaakin nukahtamista. Ihanan iloisia ilmeitä noissa kuvissa.

  VastaaPoista