Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivätragedia

Eilen äitienpäivänä yhdestä Santiagossa sijaitsevasta sairaalasta varastettiin kahdenpäivänikäinen tyttövauva! Valvontakamera ikuisti noin 35-vuotiaan naisen, joka tuli sairaalaan tavallisissa vaatteissa. Jossain nainen oli vaihtanut sairaanhoitajan vaatteisiin. Nainen astui huoneeseen, jossa oli äiti vauvansa kanssa yksin. "Hoitaja" sanoi äidille, että vauva pitää viedä tutkittavaksi. Tämän jälkeen äiti ei saanut enää tietää mitään vauvastaan.
Tänä aamuna uutisissa on seurattu tiiviisti tapausta. Vauvan äiti on rauhoittavien lääkkeiden alaisena. Isää haastateltiin televisiossa. Kaikille lentokentille oli lähetetty tieto. Valvontakamerakuvaa näytettiin koko ajan TV:ssä, jotta joku voisi tunnistaa sieppaajan. Ja joku jo tunnistikin! Noin tunti sitten nainen saatiin kiinni. Hän on perulainen noin 35-vuotias nainen. Vielä ei tiedetä, onko naisella mielenterveysongelmia ja varastiko hän vauvan itselleen vai aikoiko tämä myydä vauvan. Sieppaajalla on ennestään yksi oma lapsi. Juuri nyt vauvaa tuodaan takaisin sairaalaan äidilleen. Isä on jo vauvan kanssa.

 Sairaalan johtajaa on haastateltu ja ihmetelty, miten voi olla noin helppoa varastaa vauva sieltä. Nyt alkavatkin tutkimukset. Onneksi sairaalassa oli niin hyvät kamerat, että sieppajaan jäljille päästiin nopeasti! Pieni Constanza on hyvässä kunnossa ja pääsee näillä minuuteilla äitinsä syliin!

---

LISÄYS: Nyt tapauksesta tiedetään enemmän. Sieppaaja onkin 46-vuotias. Tällä on parikymppinen tytär, joka sai kuukausi sitten vauvan samassa sairaalassa. Sieppaaja teeskenteli naapureille olevansa raskaana ja kertoi eilen menevänsä synnyttämään. Naapureiden epäilykset heräsivät, kun sieppaaja palasi jo samana päivänä sairaalasta vauvan kanssa. Joku naapureista otti yhteyden poliiseihin nähtyään TV:stä valvontakamerakuvan.

LISÄYS: Uutisissa kerrottiin, että sieppaajan ilmiantaja olikin sieppaajan oma tytär! Kun sieppaaja ei suostunut ilmoittautumaan poliiseille, tytär otti vauvan äidiltään ja palautti poliiseille! Eli ilmeisesti kyse on mielenterveysongelmasta. Nainen tahtoi vauvan itselleen.

10 kommenttia:

 1. Huh,onneksi sieppaaja löytyi nopeasti ja vauva pääsi takaisin äidilleen.Olen ennenkin kuullut tuollaisista tapahtumista,mutta en muista missä ne olisivat olleet...

  VastaaPoista
 2. Varsinainen äitienpäivä. Hui kamalaa. Onneksi nainen ei onnistunut aikeissaan. Mitä ne sitten olisivatkaan olleet?

  VastaaPoista
 3. Siis niin hirveää, mutta onneksi onnellinen loppu. Sillä lapsella on "kysyntää" - haastattelupyyntöjä satelee. Voi äiti parkaa!

  VastaaPoista
 4. Kamalaa! Mutta onneksi tässä kävi hyvin.

  VastaaPoista
 5. Hui, onneksi sieppaaja saattin kiinni...mikä hätä on täytynyt olla vauvan äidillä.

  VastaaPoista
 6. Kamala juttu! Kaikki ne tunnit erosta omasta vauvasta ovat olleet varmasti ihan hirveitä äidille. Kahden lapsen äitinä voin vaan kuvitella tuskan ja pelon, en tiedä miten siitä voisi selvitä järjissään, jos oma lapsi katoaisi. Luojan kiitos suojelusenkelit olivat vauvan mukana ja hän pääsi sinne minne kuuluukin, omien vanhempiensa luokse!

  VastaaPoista
 7. Huh huh, ei voi muuta sanoa. Onneksi draamassa on happy end!

  VastaaPoista
 8. HUI!
  Miten voi noin helposti saada vauvan itselleen? Mietin et miten kyseinen nainen lahti sairaalasta ulos, jos oli hoitajan vaatteet paalla ja vauva sylissa!

  No onneks kavi hyvin ja hanet saatiin kiinni!

  VastaaPoista
 9. Oikea elämä on usein hurjempaa kuin kirjojen tarinat.

  Onneksi loppu hyvin ja vauvahan ei muista tästä myöhemmin mitään, mutta vanhemmat eivät unohda ikinä.

  Ihmettelen motiivia...

  VastaaPoista
 10. Hui kamalaa! :O

  Onneksi vauva on takaisin aitinsa luona!

  VastaaPoista