Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 26. huhtikuuta 2010

MICHILANDIA

Huh, onpa ollut iso työ oman nettikaupan perustaminen! Kahdeksan viikkoa olen muuttanut kuvia jpeg-muotoon ja ladannut niitä tiedostoselaimeen ja sieltä taas sivuille. Vielä kun en ole löytänyt ohjelmaa koneeltani, joka pienentäisi kuvat, olen joutunut pienentämään ne photobucketissa. Ja kun meillä on tämä etanayhteys, yhden kuvan sivuille saaminen on todella hidas projekti! Mutta vihdoin olen saanut sivuille kaikki tärkeimmät tiedot ja kuvat, joten päätin, että nyt on aika KUTSUA TEIDÄT KYLÄÄN:)

Tervetuloa katselemaan käytännöllisiä ja suloisia vaatteita, joita teen pikkukoirille!Teen vaatteita harrastuksenani, joten en tahtonut tehdä sellaista nettikauppaa, jossa on ostoskori. Olen aina henkilökohtaisesti yhteydessä asiakkaaseen ja keskustelemme asiakkaan toiveista vaatteiden suhteen. Minulla ei myöskään ole vaatteita ollenkaan valmiina tehtynä, sillä se olisi ihan mahdottomuus. Malleja ja värejä on niin paljon ja niihin tulee aina muutoksia asiakkaiden toivomuksesta, että teen vaatteita sitä mukaa, kuin tilauksia tulee. Yleensä tulee selän lyhentämistä tai pidentämistä.
---
Tähän asti ole mainostanut ainoastaan http://www.chihuahua.cjb.net/ -foorumilla. Melkein kolme vuotta on mennyt näin. Välillä on paljon tilauksia, kuten syksyllä, kun ihmiset tilaavat karvaisille ystävilleen sadeasuja, välillä taas on niin hiljaista, että ehdin hyvin sisustaa kotia sekä tehdä nukkeja ja muita käsitöitä.

Koko nämä kolmisen vuotta, kun olen vaatteita tehnyt, asiakkaat ovat pyytäneet, että perustaisin omat sivut. Olen näköjään hitaasti syttyvää tyyppiä, kun vasta nyt sain sivut aikaiseksi. Luulen, että suurin syy sivujen tekemiseen on tämä bloggaus! Olen oppinut blogatessani vähän tietokoneen käyttöä ja olen uskaltautunut myös opettelemaan uusia asioita pelkäämättä, että tietokone räjähtää, jos painan väärää nappia;)
---
Olisi kiva kuulla mielipiteitänne Michilandia-puodista!

15 kommenttia:

 1. aivan mahtavia vaatteita mia!!!!ihastuin nyt kyllä niin noihin fleecehuppareihin,erityisesti siihen ammuun....että mittailen tänään ticon:)

  VastaaPoista
 2. Ihania!! Olet kyllä tosi taitava :)

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut oman nettikaupan perustamisesta! Saat aikaan hienoa jälkeä :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömiä :D Melkein tekee mieli ostaa koira :D

  VastaaPoista
 5. Aivan ihastuttavia vaatteita ja ihania pikku hauvelimalleja niitä esittämässä! Paljon onnea butiikin johdosta.Jos mulla olisi pienempi koira,tilaisin heti!

  VastaaPoista
 6. malla: fleecehupparit ovat todella mukavia vaatteita chihuille! Ne joustavat ja chihujen ja muiden pikkukoirien on helppo liikkua. Fleece lämmittää ihanasti lyhytkarvaista chihua! Ne farkutkin ovat tulossa Michilandiaan heti, kun saan kaavoitettua isomman koon.

  Leya, Lumiomena, Mizyena: Kiitos:)

  Yaelian: Huomasitko, että trikoopaidoissa on kokoja myös kääpiöpinsereille?

  VastaaPoista
 7. Voi kun sulosia. Armyfleece on tosi makee. Heti mainostin tuttavalle, jolla on koiria. Onnea!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut omalle nettipuodillesi.
  Suloisia koirien vaatteita.
  En ole käynyt pitkään aikaan joten kiertelenpä lukemassa juttujasi. Tuota grillitapausta jo lueskelinkin, on siellä ihme tyyli kyllä kaiken puolin. Täällä kun on tottunut siihen, että asiakas on kunkku.

  VastaaPoista
 9. Onnea nettipuodillesi!!
  Olipas ihania vaatteita koirille. En ole koskaan nähnyt noin paljon ja noin erilaisia vaatteita. Kyllä olet taitava.

  Minulla olisi Piitun yhdestä näyttelystä kuvia. Se loppui viikko sitten. Haluaisitko s-postiin kuvia vai kuormittuuko koneesi liikaa?

  Mukavaa vappuviikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 10. Hei!

  Aivan älyttömän söpöjä vaatteita! Puodin menestys tulee olemaan taattu. Itselläni on kaksi villakoiraa, joita pitää myös pukea kylmällä säällä ja tietenkin sateella.

  Terveisiä koirillesi Winiltä ja Bonolta!

  -Pirjo-

  VastaaPoista
 11. Miten ihana putiikki! Jos meilla olisi kylmemmat ilmat ja pienemmat koirat tilaisin ihan varmasti :)

  VastaaPoista
 12. Söpöjä vaatteita näyttävät olevan: Mulal ei ole kyllä koiraa... Pystytkö tekemään naamakirjaan fanisivut? Se voisi kanssa tuoda asiakkaita.

  Onnea puodillesi ja uudelle talolle!

  VastaaPoista
 13. Ihan tajuttoman söpöjä ja laadukkaan näköisiä vaatteita. Tekee ihan mieli alkaa omaa siperianhuskyakin vaatettamaan kun katselee noita kuvia heh.

  VastaaPoista
 14. Kiitos ihanista huppareista ja sadevaatteista. Meidän tytöillä niitä on kahdeksan, eikä malta olla lisäämättä lisää :-D Uutuuksia odotetaan innolla!

  Mirella

  VastaaPoista
 15. Hei Mirella! Hauska, että olet löytänyt tänne! Kivaa, että tykkäät huppareista ja eiköhän jotain uutuuksia ole jossain vaiheessa syksyllä tulossa:)

  VastaaPoista