Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Tulkoon valkeus....


... ja valkeus tuli!


19 kommenttia:

 1. Ja aivan IHANA valkeus.Tuo katto ja ikkuna...ai kun sais tuollaiset...TYKKÄÄN ja kovasti.

  Valkoista ja aurinkoista viikonloppua
  Chilen peikkokukkulalle:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun ihana valoisuus. Kyllä tuota on nyt ihana ruveta kalustamaan.... Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis tuli! Nyt van sisustelemaan :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista ja ihanat nuo kattojen muodot!
  Voi, kun meilläkin alkaisi yläkerrassa näyttää noin upealle ja pian! :)

  VastaaPoista
 5. Upeaa valoa! Tosi raikkaalta näyttää:-)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!! Tuollaista minäkin haluaisin. Voi sinua onnenpekkaa!
  Tuo katto on niin mielettömän upea ja valkoinen lattia. Huisin hienoa!
  Odotan innolla, millainen sisustus tulee.

  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Meillakin maalattiin ylakerran vanhat lattiat valkeiksi aikoinaan. Minusta ne on ihanat. Nyt alkaisi pian olla jo seinien vuoro meillakin.

  Kaunista ja avaraa!

  VastaaPoista
 8. tyyneys, rauha, seesteisyys,
  tyhjä sivu johon asetella ja
  kirjoittaa = tuo uusi ja valoinen tilasi ! :)) Onnea sille !!!

  Ihanan näköistä!

  t. Misa ja karvakuonot

  VastaaPoista
 9. Todella kaunista! Valkoinen tila, kävisi kotisi nimeksi.

  VastaaPoista
 10. Todella kaunis ja onnistunut valoisa väritys.
  Koska itse olen kesän alussa remonttia aloittamassa ja pyörittelen värikarttoja, tapettimallistoja jne, niin on kiva nähdä onnistuneita ratkaisuja.
  Mutta uskomattoman vaikeaa tämä värien valinta on. Muuttuvat tai näyttävät kotiseinällä aivan erilaisilta kuin kaupan "malleissa"=eteisen seinään värimalleja pikkupurkeista maalattu.
  Terv Tuulix

  VastaaPoista
 11. Tuskin maltan odottaa kuvia sisustuksesta! Ihana valkoinen!

  VastaaPoista
 12. Näyttää upealta. Tykkään kovasti valkoisista lattioista, vaikka meille valittiinkin harmaa lattioihin. Teidän yläkerrassa on kyllä ihanan avaraa ja kivat nuo katon muodot.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana valkoinen lattia:) Tahtootahtootahtoo!

  VastaaPoista
 14. PikkuBertta: Tervetuloa ostamaan ikkunoita Chilestä;) Tuo kuvan ikkuna maksaa vain 100 euroa, mutta mitään tiivisteitä ei ole, eikä kunnon lukkosysteemejä...kauniilta näyttää, mutta vetää ihan mukavasti....Yritämme talveksi jotain eristeitä laittaa väliin. Chilessä ei ole myytävänä parempia puuikkunoita! Ihmiset, jotka tahtovat tiiviitä ikkunoita, hankkivat alumiiniset liukuikkunat....yyyh, minä en pidä niistä, mutta niitä saisi myös termomallisena, eli kaksilasisena. Jos tahtoo kaksilasiset puuikkunta, täytyy laittaa kahdet päällekkäin. Me meinaamme pärjätä tällä ja laittaa lisää pökköä pesään....;)

  Lezzie: Olisi ihanaa alkaa kalustaa, jos olisi ihania huonekaluja...mutta kun ei ole. Eikä täältä ole niitä edes saatavana, joten aika köyhällä kalustuksella taidetaan mennä.

  Teija: Sisustamista minäkin odottelen, vaikkei meillä mitään hienoa olekaan tänne laittaa. Olenkin alkanut uneksia talosta täynnä tyhjiä ihania valoisia huoneita, joissa jokaisessa olisi vain yksi taulu tai patsas keskellä lattiaa tms...joo, galleria varmaan pitäisi perustaa...;)

  Kesäkukka: Oletteko te remontoimassa tai rakentamassa? Täytyypä tulla katselemaan blogiasi.

  Ulla-Kristiina: ääh...kyllä nyt taitavat raamit olla hienommat kuin itse taideteos;) Eli meillä ei ole mitään hienoa, millä sisustaa tätä kaunista taloamme. Chilessä on vain KAMALIA huonekaluja, joten menee varmaan loppuelämä, että saadaan talo sisustettua kauniisti. Täytyy varmaan teettää kalusteita sitä mukaan kuin on rahaa tai sitten joskus tuurilla löytää joku huonekalu jostain superkalliista liikkeestä. Niitä on täällä yksi, eikä sielläkään ole paljon mitään. Pääkaupungissa olisi enemmän valinnanvaraa, mutta sinne on 600 kilometrin matka, enkä tiedä, millaisia liikkeitä siellä on ja hintatasokin on varmaan tosi korkea. Chilessä ei ole mitään IKEAan verrattavaa, josta saisi nättiä edullisesti.

  Tuulix: Maalit muuttuvat ihan järkyttävästi omassa senässä! Maalasimme makuuhuoneen vaaleanharmaalla ja se muuttui huoneessa vaaleansiniseksi! Kun laitoin samaa maalia olohuoneeseen, maali olikin lähes valkoista! Samaa puuta molemmat huoneet ja samalla puolella taloa. En voi tajuta! Makuuhuone on toisessa kerroksessa. Valot ja varjot muuttavat värejä uskomattoman paljon. Teinkin postauksen makuuhuoneen maalaamisesta, siellä näkyy sävyero. Chilessä ei saa koemaalipurkkeja, joten heti on ostettava gallona!

  Miia: Tykkään tuosta valkoisesta lattiasta niin paljon, että aion nyt etsiä vaaleat kaakelit alakerran lattiaan.

  VastaaPoista
 15. Hurmaavan näköistä!! Katto on todella kaunis!

  VastaaPoista
 16. Kaunista !!! Viimeinen kuva on aivan upea, ihana ikkunan valo...

  VastaaPoista
 17. Kiva blogi sinulla joten täällä uusi lukija lukijakaartiisi =)
  Todella valoisan näköistä teidän uudessa talossa.
  Mitenhän sitä itse osaisi olla jos lunta ei olisikaan niinkuin teillä siellä.Nyt vaan alkaa tuntua jos huhtikuun viimeisinä päivinä etten ikinä halua nähdä lunta.

  VastaaPoista