Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 28. tammikuuta 2011

Lempipesä

Mistähän johtuu se, että KAIKKI chihuahuat valitsevat AINA lempipaikakseen tuon valkoisen pesän, jossa on tassun kuvia? Minä pyysin Pepe Negrin ja Floppyn omistajia tuomaan pentujen nukkumapaikan mukanaan, jotta ne tuntisivat olonsa kotoisaksi. Laitoin kuitenkin niille tuon tassupesän myös, jotta ne voivat valita, missä tahtovat olla. Sisarukset olivat olleet meillä vartin, kun molemmat jo olivat tassupesässä, eivätkä pois sieltä tahtoneet.

Tein testin. Nostin molemmat pois tassupesästä ja laitoin ne omaan muoviboksiinsa. Samantien ne tulivat boksistaan ulos ja palasivat tassupesään!
---
Vaikka meillä on erilaisia pesiä, patjoja ja sänkyjä pilvin pimein, tassupesään tunkevat kaikki. Varsinkin talvella siellä saattaa maata päällekkäin seitsemänkin chihua!

3 kommenttia:

  1. Aika hauska juttu! Kyllähän tuo tassupesä näyttääkin hyvin kotoisalta ja pehmeältä, ei ihme että koirat tykkäävät siitä :)

    VastaaPoista
  2. No pehmeet seinät, ei tartte pelätä kun kylkeä kääntää että osuisi johonkin kovaan. Suloisia :)

    VastaaPoista