Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Talon edustalla

Meillä alkoi vuoden keltainen aika tuossa hieman ennen joulua. Hengästyttävä vihreys on muisto vain. Kaikki kukkulat ja laaksot ovat keltaisenaan. Vihreyttä tuovat vain sitkeät puut ja pensaat.Talomme ympäristöön olemme istuttaneet paljon kasveja, jotka tuovat kaivattua vihreyttä. Kastelurumba on käynnissä joka aamu ja ilta. Kaktusmaiset kasvit selviävät vähemmällä vedellä.


Taloamme ei ole vielä maalattu, eikä kuistia tehty. Vieläkään emme osaa päättää, tuleeko talosta valkoinen vai vaaleanharmaa.

Puut tuovat varjoa talon edustalla. Nyt onkin alkanut jo kuuma kesä. Pävittäin lämpötila nousee noin 30 asteeseen tai yli. Varjossakaan ei kauan viihdy. Kuuma tuuli kuivattaa ihon. Parempi olla sisällä talossa, jossa on hieman viileämpää, ainakin tuulettimen ansioista. Onneksi meillä on normaalisti viileät yöt, niin saa nukuttua. Itikoitakaan ei pahemmin ole.

Kaaressa kasvaa sinisade (wisteria?), jossa tähän aikaan vuodesta on vain lehdet. Keväällä se on täynnä sinisiä kukkia.

Ja taas päivän töihin. Tänään on vuorossa keijujen siivet, kanisuunnitteluja, Bienvenidos-kyltti-suunnittelua sekä chihunvaatteiden ompelua. Hyvää työpäivää teillekin täältä Peikkokukkulan kesäisestä pajasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti