Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 18. tammikuuta 2011

Mi pieza -kylttejä

Tässä näitä kylttejä valmiina. Palat on siis sahattu leveistä muotoilluista lattialistoista/karmeista. Nämä olivat valkoisia jo ostettaessa. Olen sivellyt päälle vähän mustaa kenkäplankkia, jotta saa tuollaisen vanhahkon vaikutelman. Sitten olen sabluunan läpi tuputellut kirjaimet harmaalla maalilla. Kirjaimista ei tule kauhean terävät, joten siveltimellä olen parannellut vielä niitä. Kuumaliimalla liimasin valmiita nalleja ja hiiriä sekä pari itse tekemääni koristetta tekstin viereen.
Sabluunat tein niin, että tulostin kirjaimet paperille, jonka läpi piirsin ne kalvolle. Teräväkärkisillä saksilla leikkasin kirjaimet.
---
Saapa nähdä, tykätäänkö näistä lainkaan, sillä nämähän on lapsille suunnatu ja Chilessä kaikki lapsille suunnattu on kirkuvan väristä ja mautonta.


Voi olla, että Suomessa näistä tykättäsiin.

3 kommenttia:

 1. A mi me gustan! Nuo ovat kyllä nättejä,joten toivottavasti sikäläisetkin lapset niistä tykkäävät..

  VastaaPoista
 2. Ihania ovat ja varmasti tykkäävät!
  Myyntionnea! :)

  VastaaPoista
 3. Suomessa nuo taidettais viedä sinulta käsistä. Toivottavasti myös chileläiset kirjoitustaidottomat ymmärtävät kauneuden päälle! =)

  VastaaPoista