Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 26. toukokuuta 2011

Kuisti edistyy kylmässä säässä

Meillä on vietetty todella kylmiä päiviä! Sunnuntaista tiistaihin palelimme sisälläkin. Kylmä tunki sisään ikkunoiden raoista, ovien raoista, sähköpistokkeista, lavuaarin alta...hrrrr...Aamuisin oli lähellä nollaa, eikä aurinkokaan ilmestynyt pahemmin meitä moikkaamaan. Auton ikkunat olivat aamulla JÄÄSSÄ.


Onneksi yläkerrassa on tosi lämmintä, joten yöllä ei tarvitse palella. Päivällä täytyy vaan laittaa vaatteita päälle enemmän, kahdet villasukat ja tossut jalkaan! Telkkaria katsotaan filtin alla. Pikkukoirilla on kaikilla nutut päällään ja niidenkin peteihin laitoin fleecepeittoja, joihin ne pääsevät kääriytymään. Pökköä pesään koko ajan!Miten ihanalta sitten tuntuikaan eilinen päivä! Aurinko paistoi täydeltä terältä ja lämpötila nousi ulkona sellaisiin lukemiin, että auringossa oli kuuma. Nukahdin rottinkinsohvalle talon seinän viereen ja heräsin tuskaisen kuumissani. Koirat köllöttelivät kaikki aurinkoa palvoen. Pyykkiä kuivui kolme koneellista. Miten ihania nämä aurinkoiset lämpimät päivät ovatkaan loppusyksyllä ja talvella!
---
Tänään ollaan taas sumuisissa syksyisissä tunnelmissa ja eilisen valo on muisto vaan. Kello on kymmenen aamulla ja odottelemme kuistimaestroa töihin. Toivottavasti hän tulee, niin hommat edistyisivät. Tämän postauksen kuvat ovat sunnuntailta. Kuisti on edistynyt tosi hyvin. Laitan pian uusia kuvia.
---
Kiitos kivoista kommenteistanne makuuhuonepostaukseen:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti