Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 2. toukokuuta 2011

Serpentiinit, kanat ja tontut

Meillä on suloisessa sovussa kaikki koristeet sekaisin.


Pääsiäiskanasten lomassa killuu serpentiinejä. Oven yläpuolella olevalla hyllyllä on joulupuut. Ne ovat niin kauniit, etten raski laittaa varastoon. (Seinälampussa ei ole varjostinta, sillä projektina on tehdä siihen uusi heti, kun inspis iskee...)Tuo hylly pariovien yläpuolella on uusi. Hyllynkannattimet olen tuonut Suomesta viisi vuotta sitten ja vasta nyt ne pääsivät käyttöön. Kivaa kannattimissa on se, että niissä on kolibrit! Meillähän lentelee tässä talon ympärillä ainakin yksi iso, yksi keskikokoinen ja kaksi pientä kolibria. Chilessä sanotaan "picaflor". Linnunpöntöt siirtyvät oven yltä kuistille, sitten jos sen saamme tehtyä. Maestrot ovat ilmeisesti kuolleet sukupuuttoon :/


Portaissa on vielä tonttuja, niin kaikenmaailman koristeet on tosiaankin edustettuina. Tosin tontut käyvät värityksensä puolesta kotiin ympäri vuoden. Meillä ne toimivat kotitonttuina.
---

Minä ompelen tänään Michilandiaan uutuuksia, tällä kertaa en vaatteita, vaan jotain muuta ;)

---

Hyvää alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. miksi sitä tosiaankaan kauniita juttuja piilottaisi...:D

  VastaaPoista
 2. Mitähän kivaa Peikonkukkulalla tänään ommellaan... Täytyy koirapoikien kanssa käydä nuuskuttamassa Michilandian sivut..

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kaunista ei tarvitse todellakaan piilottaa :)Meillä myös joulukoristeita, pääsiäis ja vappukoristeita vieläkin sulassa sovussa :)
  Upeita nuo ranta kuvat..ihana hiekkaranta ja koirulit siellä riemuissaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset mielenkiintoisesta blogista. En ole vielä ehtinyt lukea kaikkea, onko jossain kuvia chileläisten omista sisustustyyleistä tai tavaroista joita siellä myydään (niistä rumista)? Millaisia ne ovat? Eikö siellä ole esimerkiksi antiikkia missään tai puuseppiä?

  Pidän kovasti koirista ja hevosista, onko ratsastus Chilessä vielä liikkumatapa vai vain harrastus? Olisi mielenkiintoista nähdä kuvia paikallisesta tallista ja / tai maatilasta.

  Kivaa kun on vielä monta kirjoitustasi lukematta :)

  terkuin, uusi lukija

  VastaaPoista