Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Löysimme maestron :o

Haa, maestrot eivät olekaan kuolleet sukupuuttoon, todistettavasti! Eilen yksi maestro tuli tekemään kustannusarvion kuistin teosta, mökkiosan kuistin muuttamisesta sisätilaksi sekä urosten pikkuhuoneesta. Kaiken huipuksi maestro ilmestyi tänään töihin! Jätti eilen jopa henkilöllisyyskorttinsa meille takuuksi, ettei varasta etukäteen maksamiamme rahoja (kuten meille on jo käynyt:/)


Ikävä kyllä tämä maestro ei osaa laittaa kaakeleita, vaan on puuseppä. Kylpyhuonetta emme siis vieläkään saa. Ulkona on pilvisinä päivinä vain 9-12 astetta lämmintä. On aika hyytävää riisuutua tuolla mäntyjen alla ja ottaa melkein kylmä suihku! Onneksi aurinkoisina päivinä on hieman helpompaa.
Kuistiimme ei tule muuta kuin viisi pylvästä ja katto. Lattiaksi jätämme tuon betonilattian, joka meillä jo on, sillä se on mukavan viileä kesälä.Talon edustan sinisade kiinnitetään sitten kuistiin ja puutarhakaari poistetaan. Tämän me teemme, kun lehdet putoavat ja sinisade täytyy leikata. Huomaatteko, miten keltaiset lehdet siinä jo on. Pitäkää nyt peukkuja, ettei maestro häippäse kesken töiden, kuten täällä aina tuntuu käyvän!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti löytyy myös kylpyhuonemaestro...

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tosiaan maestro ei katoa kesken työn :) ja että löydät laatoitus maestronkin vielä.
  Miksi Blondi tuli taloon - En siis itse keksinyt tuota kysymystä, vaan näen tuollaisen postauksen seuraamissani blogeissa (bloggerissa)mutta en täällä kuitenkaan. Olen vaan ihmeissäni.

  VastaaPoista
 3. Peukut pystyssä!!!

  VastaaPoista