Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 10. toukokuuta 2011

Blondi tuli taloonTäällä kirjoittelee nyt onnesta muikea tuore kiinanharjakoiran omistaja! Blondi tuli taloon eilen ja ensimmäinen yö meni hienosti. Nyt minä, chihujen ihmisemo, olen ihan pyörällä päästäni, sillä yhtäkkiä nakun kiinanharjakoiran omistaminen ei olekaan enää vain monivuotinen (mielestä poistyönnetty) haave, vaan totista totta! En voi uskoa hyvää onneani, en voi!

---

Kerron teille enemmän Blondista ja haaveestani ihan pian. Nyt kuitenkin on pakko mennä ompelukoneen ääreen, sillä sairastaessani vatsaani chihunvaatetilauksia tuli melkoinen pläjäys.

---

Blondi lähtee ompelemaan kanssani....laajeneekohan Michilandian valikoima nyt harjiksien vaatteisiin, kun kotona on muusa?

---

P.S. Miten voi koira olla näin helppo ja rauhallinen?

11 kommenttia:

 1. Onnea perheenlisäyksen johdosta...:)

  Ihanan pikkuisen saitkin!

  VastaaPoista
 2. Oikea äitienpäivälahja!!! Suloinen!

  Chihutapaamisessa yksi nakun omistaja kyselikin, että mistäs poikien vaatteet ovat peräisin, joten kysyntää varmaan olisi isommillekin vaatteille.

  Luonteissa on rotujen välillä eroa. Chihuni on vilkas, utelias, tempperamenttinen, kun taas toyvillikseni...voiko sen kiltimpää koiraa ollakaan. Kummatkin omalla tavallaan ihania :).

  VastaaPoista
 3. Mikä kaunotar :)! Hauska kuulla kokemuksia tuosta rodusta. En ole koskaan tutustunut ainoaankaan kiinanharjakoiraan. Blondilla on lempeän näköinen ilme.

  VastaaPoista
 4. Oiii IHANA! Laitathan kuvia sitten Blondista ja muista koirista yhdessä :)

  VastaaPoista
 5. Mikä yllätys! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta.Täällä naapuritalossani on yksi tuollainen ,aika veikeä tapaus.

  VastaaPoista
 6. Oi oikea lady!! Onnea uuden perheenjänenen johdosta :)

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka hauska uusi karvavauva♥
  Tämä kaveri sitten tarvitseekin vaatteita viileillä keleillä -ja vissiin aurinkovoidetta keällä, jollen väärin muista...

  Kiva saada uudesta tuttavuudestakin juttua, toivottavasti saat sen kamerasikin pelittämään -ja edes osan kuvistakin pelastettua.

  Ja toivottavasti se maestrokin (tai edes joku niistä) suvaitsee pian saapua!

  VastaaPoista
 8. Ja meille Kölniin saapui tänään kanikloppi Peikkokukkulalta. Kiitos lähetyksestä!

  VastaaPoista
 9. Ihana uusi perheenjasen! :) Odottelen lisaa kuvia...

  VastaaPoista
 10. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta!
  Kaikki tapaamani kiinanharjakoirat on olleet luonteeltaan ihastuttavia, toiset rauhallisempia kuin toiset :)
  Meidän naku-poika Vili (2 ja 1/2 vuotias) taas ei edes tiedä mitä tarkoittaa sana rauhallinen, se on "pahempi" kuin durasel-pupu. Mutta ah, niin ihana :)

  VastaaPoista
 11. Hei toisen kerran!

  Olen kerran aiemmin lähettänyt terkkuja Etelä-pohjanmaalta. Nyt riemastuin, kun huomasin että sinulla on harjis, niinkuin meilläkin. Meillä on kuusi vuotias poika, nimeltä Nippe ja on niin ihana ja kiltti. Onnea teidän kaikkien yhteiselämään. Ehkä ompelet pian myös vaatteita hrjakoirille, jolloin voimme tehdä kauppaa.

  Toukokuisia raesateen siivittämiä terveisiä. Riitta

  VastaaPoista