Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 13. toukokuuta 2011

Mitä tapahtui? Bloggeri sekoilee.

Sekoileeko bloggeri muillakin? Viimeisin postaukseni "Surullinen eläinlääkärireissu" oli jostain syystä palannut takaisin tallennettuihin teksteihin ja jouduin julkaisemaan sen nyt uudestaan. Kaikki kommentitkin ovat kadonneet! Mitä ihmettä! Lisäksi jo kirjoittamani ja ajastamani postaus ei olekaan tallentunut. Joudun tekemään sen uudestaan. Tällaista ei ole koskaan ennen tapahtunut. Toivottavasti tämä oli jokin ohimenevä vika, joka ei toistu, niin uskallan postata jotain järkevämpää kuin tämän postauksen.

---

Arvatkaapa, mikä vika siinä kamerassani oli? Ainoastaan USB-kaapeli oli rikki! Ei tarvinnut ostaa uutta muistikorttia eikä mitään, vain yksi vaivainen kaapeli:)

---

Blondi alkaa päästä alkumasennuksestaan. Tänään olen nähnyt reippaan ulkona vapaana juoksevan harjiksen, jonka tukka hulmuaa tuulessa! Mikä ilo alkaa nähdä sen oikea luonne!

4 kommenttia:

 1. Joo Bloggeri sekoilee, mulla kavi samanlailla.

  Ihanan suloisia pennut! <3

  VastaaPoista
 2. Bloggerin alasajoon oli aika jännä syy =)

  Harto kirjoittaa blogissaan aiheesta, http://harto.wordpress.com/2011/05/13/loysiko-suomalaisopiskelija-bloggerista-tietoturva-aukon-vahingossa/
  eli tuskin tulee toistumaan, kun korjasivat tuon bugin ja poistivat kaikilta 12.5 postaukset ja kommentit...

  Kyllä me suomalaiset osataan... :)

  VastaaPoista
 3. On sekoillut eilispäivän ihan kaikilla. Siitä oli joku tiedotekin jossakin, että he siirtelevät jonnekin viimeisimpiä postauksia.

  VastaaPoista
 4. Tuo ylläoleva linkki on turha, sillä koko juttu osoittautui trolliksi ja kyseessä siis normaali huoltokatko bloggerilla.

  http://www.rollemaa.org/arkisto/2011/05/suomalainen-aiti-kaatoi-bloggerin-vahingossa/

  http://buzz.blogger.com/2011/05/blogger-is-back.html

  VastaaPoista