Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 16. syyskuuta 2011

Chihutäkki

Sain tämän tilaustyönä tekemäni chihutäkin valmiiksi pari viikkoa sitten ja nyt ehdin laittaa kuvat Peikkokukkulan blogiin.Toiveena tähän peittoon oli pilkkua, kukkaa, luonnonvalkoista ja vaaleanpunaista sekä chihuahuoita.
Kankaat ostin Biggie Bestistä, joka onkin ainoa paikka, josta saa nättejä maalaisromanttisia kankaita täällä Concepcionin lähettyvillä. Hintataso on liikkeessä Layra Ashleyn luokkaa, joten tästä tilkkupeitosta ei tullut kauhean edullinen. Sovimme etukäteen kankaiden hinnoista tilaajan kanssa.

Applikoin peittoon kaksi chihun naamaa ja jokaiseen kulmaan kokonaisen chihun. Kankaiden välissä on paksu vanulevy. Täkin reunat tikkasin käsin, samoin chihunnaamat tikkasin, jotta ne erottuvat pulleina selvemmin peitosta.

Täkistä tulee vielä pulleamman näköinen, kun sitä pestään. Tikit alkavat tällöin kiristää enemmän. Täkin tekemiseen meni 14 tuntia, johon ei ole laskettu kankaiden etsimiseen kulunutta aikaa eikä suunnitteluaikaa. Peiton koko on noin 145cm x 193cm.
---
Menin eilen nukkumaan SEITSEMÄLTÄ illalla ja heräsin tänä aamuna vähän ennen kahdeksaa. Olinkin uutta puhtia täynnä koko aamun. Olen siivonnut chihujen huoneet (kuten joka aamu), vastannut kyselyihin, lähettänyt laskuja, ladannut kuvat tähän postaukseen ja maalannut peikkoja. Nyt kello on kaksitoista päivällä ja edessä on lounaan valmistaminen ja sen jälkeen monen takin leikkaaminen. Ja taas alkoi väsyttää samalla tavalla kuin eilen. Pelottavaa, jos nyt alkaa virta loppua, kun töitä olisi paljon. Toivottavasti tämä väsymys on vain jotakin flunssan jälkitilaa.

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska peitto ☺7
    Mutta bloggeri pilaa koko ilon kuvista kun tänään tuli uusi systeemi käyttöön -et voi enää klikata kuvaa kunnolla suuremmaksi, nyt aukeaa joku ihan pönttö mustapohjainen systeemi....joka on ihan per***stä!
    Suoraan sanoen!

    VastaaPoista
  2. OI joi OI ! =) En ole kurkannut sähköpostiini, oletko laittanut postia minulle. Täytyy mennä katsomaan, se tahtoo täyttyä niin roskapostista tällä hetkellä. :( Peitto on UPEA !!!! <3 ((sanaton))

    VastaaPoista