Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Uusi perheenjäsen

Meille kotiutui uusi perheenjäsen: robotti-imuri :D


Sain kerättyä Biggerin kuponkikampanajn vaatimat 10 kuponkia, maksoin 19 000 pesoa ja robotti oli minun!


Kuponkeja oli aikaa kerätä kuukausi ja arvasin, ettei Yumbelissa olisi paljon ihmisiä, jotka pystyisivät kuussa ne 10 kuponkia kasaan saamaan. Silti ajattelin, että tähän oli koira haudattuna. Ehkä ne robotit häviäisivät kummasti juuri ennen viimeistä kuponkipäivää. Kolme päivää ennen viimeistä päivää menin ruokaostoksille ja esitin kassalla 10 kuponkia. Kassa oli vähän ihmeissään ja laski kupongit moneen kertaan. Sitten kutsuttiin marketin vastaava, joka myös laski kupongit. Tämän jälkeen minun piti odottaa, kun vastaava etsi jotain. Viiden minuutin päästä minulle tuotiin paperi, joka täytettiin ja minun piti allekirjoittaa. Olin tällä paperilla virallisesti adoptoinut uuden perheenjäsenen :D Robotteja oli vielä iso pino ja sunnuntaina on viimeinen mahdollinen adoptointipäivä ;)Arvasinhan minä, että robotti on ihan lelu, mutta ei se haittaa. Laitoin sen pörräämään jo kaikkiin alakerran huoneisiin. Laitoin nameja robotin päälle aluksi, jotta se saisi ystävällisen vastaanoton pikkukoirilta. Kumma kyllä, robottia ei lainkaan haukuttu eikä sille muristu.


Kyllähän se robotti sisäänsä veti pölyä ja karvoja. Säiliö oli täynnä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Se onkin niin pieni, että se pitää tyhjentää melkein jokaisen käytön jälkeen. Robotti on hyvin viisas. Se kääntyy itse kaikissa nurkissa ja kun se törmää huonekaluihin, se kääntyy toiseen suuntaan. Siinä on infrapunavalo, jonka ansiosta se ei putoa yläkerran porrasaukosta alas. Robotissa on myös moppausominaisuus, mutta se on niin naurettava, etten meinaa edes kokeilla sitä. Ensimmäisen järkytyksen se koki, kun se jäi kiinni sohvan alla sähköjohtoihin ja sen jälkeen se jumittui työhuoneessani villalankaan. Voi raukkaa ;D

---

Pörrääkö teidän kodeissanne robotti?

12 kommenttia:

 1. Hih...koirien ilmeessä on selvästi ihmetystä:"Mikä ihmeen kapistus tuo oikein on?"

  Mukavia siivoushetkiä ja aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. luulin, että koirulaiset olisivat pelänneet, moista härveliä...☺

  VastaaPoista
 3. Otsikon luettuani kuvittelin, että uusi koira - kerkesin jo ihmettelemään! Kyllä ajatus käy nopeasti, kun siinä pienen pienessä väläyksessä sitten selitin itselleni, että katso kun toiset tykkää koirista...mutta että olikin imuri.

  VastaaPoista
 4. Naapureilla on maalattia ja teillä robotti-imuri! Imuroiko se mattojenkin päältä? Mitä chihut tykkäävät tavallisesta imurista? Meillä Miss T menee aina toiseen huoneeseen, vaikkei suoranaisesti imuria pelkääkään.
  Onnea uuden härvelin johdosta! Onhan se hienoa, jos edes vähän koirankarvoja uppoaa sen syövereihin :)

  VastaaPoista
 5. Ei pörrää robotti meillä, keskuspölynimurilla isännän kanssa imuroidaan.
  Onnea uudelle adoptio-kapistukselle. :D

  VastaaPoista
 6. Onpas hieno! Meilla ei ole minkaanlaista imuria; perinteisesti vaan lattiaharja ja moppi :)

  VastaaPoista
 7. Ei pörrää :D
  Mutta meidän lapset on aivan ihastuksissaan uimarannan naapurissa olevaan robottiruohonleikkuriin! Joka kerta pitää bongata missä päin pihaa robotti tekee työtään.

  VastaaPoista
 8. Valitettavasti ei ole tullut vastaan inhimillisen hintaista pörisijää. Jos tulis, niin heti se muuttais meille. Imurointi on mun inhokki nro one.

  VastaaPoista
 9. Musta jotenkin on aina tuntunut ettei se kumminkaan imuroi sieltä mistä pitäisi, mutta toki koirien kanssa sitä imuroitavaa on vähän enempi jatkuvasti. Just kattelin mainosta, tais olla Gigantin, 299e olis saanut moisen robotin. Mä oikeesti tykkään imuroimisesta. Kotiäitinä tuli imuroitua jopa pari kertaa päivässä eteistä ja etenkin keittiötä...

  VastaaPoista
 10. Kun viime jouluksi muutimme, ostin uuden imurin, Dyson eläinkarvoille suunnatun JA Roomban :). Eli meillä robotti-imuri surraa n.kerran viikossa. Se oli keski-hintainen näistä saatavilla olevista malleista, ja kyllä tässäkin on aika pieni säiliö. Chihupojat meillä ei piittaa siitä mitään, mutta olen vähän miettinyt, josko opettaisin näistä jollekkin sen kyydissä istumista :P. Hihiiii... Jonkun mielestä ehkä turhake, mutta meidän arkeamme tämä kapine on auttanut kovasti. Olipa varmasti puheenaihe siellä kaupassa sinun kuponkiesi määrä ! ;)

  VastaaPoista
 11. Pellavasydän: Kivasti selitit itsellesi asian <3

  Kukkahattu: Robotti-Juanita imuroi myös mattojen päältä. Se pystyy nousemaan 1,5 cm korkuisen maton tai muun tason päälle. Tavallisesti imurista chihut eivät pidä. Kyllä ne hännät koipien välissä siirtyvät oiseen huoneeseen tai ulos, kun pörräämme imurilla.

  Mamae: Meilläkin oli aluksi pitkään vain harja ja moppi, mutta tällä laumalla se ei enää ole riittävä varustus. Kyllästyin siihén, kun lika ja karvat vaan siirtyivät kostean mopin mukana paikasta toiseen, vaikka muka olin sitä ennen hyvin harjannut.

  Katja: Robottiruohonleikkuri :o En ole kuullutkaan!

  Paula: Kyllä tuo lelu on vähän niin kuin lisä sille tavalliselle imurille. Ei tavallista imurointia kuitenkaan voi jättää väliin.

  Anu: Oikeassa olet. Kyllä täytyy imuroida ihan tavallisella imurilla, jotta pääsee joka paikkaan. Tuo robotti on vain lisänä. Meilläkin tavallinen imuri pörrää kerran-kaksi päivässä olohuoneessa.

  Misa: Minunkin pitäisi jossain vaiheessa ostaa uusi kunnollinen imuri! Täällä ei kyllä mitään eläinkarvoille erikoistuneita ole saatavilla.

  VastaaPoista