Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 16. syyskuuta 2011

Ei mennyt taaskaan ihan putkeen...

Ihan pakko kertoa teille taas tämänpäiväisestä (torstai) Yumbelin reissusta, sillä niin kuvaava se jälleen kerran oli.
Meillä oli kolme asiaa, joiden takia lähdimme Yumbeliin: 1. Pakettien postitus 2. Treffit kaupunginjohtajan kanssa 3. Ompelukone huoltoonJa näin kävi:
1. Postin tietokone ei toiminut vieläkään. Sieltä ei ole voitu lähettää maanantaista lähtien paketteja. Korjaaja Concepcionista ei ole ehtinyt tulla Yumbeliin. En saanut siis paketteja lähetettyä - sorry Michilandian asiakkaat! 2. Kunnanjohtaja oli muissa riennoissa, eikä ottanut ketään vastaan tänään. Tietty siitä ei ollut ilmoitettu mitään etukäteen kenellekään. 3. Ompelukoneenkorjaaja ei ole vastannut puhelimeen kolmeen päivään. Saimme ohjeet, miten ajaa tämän talolle. Löysimme talon, portti oli kettinkillä lukossa ja talo hiljainen.

Että tuli kaasuteltua bensiiniä 60 kilometriä ihan turhan takia :(

Tämän postauksen kuvat eivät liity mitenkään tekstiin, mutta piti laittaa vähän suloista vastapainoa töykeälle päivälle. Nyt painun pehkuihin, sillä olen aivan rättipoikkiväsynyt. Olen ollut koko päivän. Inhottavaa. Huomenna toivottavasti olen taas täynnä virtaa ja saan paljon aikaan!

4 kommenttia:

 1. Voi etta! Toivottavasti kaikki jarjestyy pian, etenkin ompelukoneen korjaus. <3

  VastaaPoista
 2. Yritä kestää ja kyllähän sinä kestät, kun sinulla on noita suloisuuksia monta ympärilläsi :)

  VastaaPoista
 3. Harjoittele riippukeinussa makoilua, rapsuttele koiruuksia ja mitä nyt mieleen tuleekaan ☺

  Kyl se siitä! Joskus...

  VastaaPoista
 4. Kuulostipa rankalta reissulta. Huoks, sun puolestas. Mut kuule, nuku hyvin, niin kaikki näyttää taas paremmalta.

  VastaaPoista