Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 3. syyskuuta 2011

Kiertopalkinto

Sain Sysimetsän syysmarkkinoilta kiertopalkinnoksi muffinsin. Kiitos Sysimetsän Kaisalle ja Urkille! Palkinnon mukana tuli muutama kysymys.


LEMPIVÄRINI on vaaleanpunainen. Tykkään murretuista pastellisävyistä: savunharmaasta, utuisen sinisestä, helmenharmaasta, naavanvihreästä, kanervanliilasta, marjapuuronpunaisesta, luonnonvalkoisesta jne. jne. Näillä väreillä tykkään pukeutua sekä sisustaa kotiani. Pidän kuitenkin todella paljon iloisista ja kirkkaista väreistä ja nautin katsella niitä sekä niillä sisustettuja koteja. Itselläni on vaan tällä hetkellä menossa rauhallisempi kausi värien suhteen.


LEMPIRUOKIANI ovat graavilohi, filepihvi, ranskalaisetperunat, salaatit, metsäsienet, itsetekemäni sushi, Suomen pitserioiden pitsat ja ceviche.


TAHTOISIN MATKUSTAA uudelleen Sveitsiin, Norjaan ja Amsterdamiin. Uusina paikkoina tahtoisin nähdä Madeiran saaren, Tanskaa ja Euroopan kaupunkeja. Tykkäisin myös päästä Tasmanian saarelle ja Madagaskarkin olisi kiva paikka. Chilessä tahtoisin matkustella paljon enemmän, mutta se on nykyään hankalaa koiralauman takia. Seuraava matkani toivottavasti kohdistuu kuitenkin Suomeen :)


Yläkuvassa röhnöttää pari syytä siihen, miksi matkustaminen on nykyään hankalaa :)

3 kommenttia:

  1. Röhnöttäjät näyttävät nauttivan olostaan auringossa!

    Tämä blogisi on kerrassaan ihastuttava!! Jäin heti koukkuun :) Ostin joskus jostain alekorista Anna-Mari Raaskan kirjan Belizessä kaikki on paremmin ja olen lukenut kirjan ainakin kolme kertaa. Tämä sun blogi muistuttaa jollain lailla sitä kirjaa, johon ei tietääkseni ole koskaan tullut mitään jatko-osaa. On niin kivaa lukea niin erityylisestä elämäntavasta kuin mitä täällä pohjolassa eletään :) Ja talonrakennusprojektinne on mielenkiintoista luettavaa (kun itselläkin on mökin rakennusprojekti kesken...) ja kuvat tekevät siitä vielä tuplasti mielenkiintoisemman!

    Onneksi mulla on monia tekstejä vielä lukematta, kun vasta muutama päivä sitten tänne löysin ;)

    VastaaPoista
  2. Minna: Hauskaa, että löysit tänne :) Tuo mainitsemasi kirja olisikin kiva lukea!

    VastaaPoista