Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 24. syyskuuta 2011

KevätKEVÄTkeVÄTkEVÄt---jiihuu!
Keväällä kaikkialla on vihreää. Vihreys muuttuu keltaisuudeksi joulukuun ensimmäisen viikon jälkeen. Nyt täytyy imeä itseensä vihreää energiaa ja nauttia siitä, kun aurinko ei vielä ole liian kuuma. Alkaneen kevään kunniaksi olemme jo syöneet lounaan ulkona useana päivänä ja suihkulähteemmekin solisee taas talven jälkeen - vaikkakin se tarvitsee ison remontin vielä ennen kesää.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kun teillä on kevät, täällä vesisade vihmoo. Ihania nuo peikkosi ovat, miten Sinulla ideoita riittääkin noin paljon. Ihan olen hieman kateellinen luovuudestasi ja mahtavasta elämänasenteestasi. Yritän ottaa oppia!
  AM

  VastaaPoista
 2. Tuntuu niin hassulta kun toiset iloitsevat keväästä ja toiset taas nauttivat syksystä ja odottavat talvea,maailma on täynnä ihmeitä joita kummastella.Toivotan teille sinne oikein mukavaa kevättä.

  VastaaPoista
 3. Voi olisipa kevät täälläkin. Nytkin sataa vihmoo jatkuvasti. Onneksi ei ole kylmä kuitenkaan.

  Ihanaa että saitte kevään sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihania kevätkukkia ja kauniit on maisemat pihallanne! Avaraa ja näkyy kauaksi, kaunista!
  Mukavaa kevättä sinne, täälläkin sataa jo toista viikkoa ja joki tulvii.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanat kuvat! Näytin tytön 5v. pojalle miten sinne on nyt kevät koittanut, kun vasta kävivät siellä ja oli vielä hyvin kylmä. Piti oikein kartasta katsoa missä te asutte ja missä siellä asuu hänen ukkinsa ja mummonsa. Oikein ihanaa kevättä Peikkokukkulan väelle!

  VastaaPoista
 6. Ihania, eksoottisia kevätkuvia.

  VastaaPoista