Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 6. syyskuuta 2012

Nallepipo ja megapötsi

Tänä aamuna menin reippaasti taas klinkan jumppaan. Kinesiologi ei ollut uskoa silmiän, että olin yhä yhtenä kappaleena. Hän sanoi olleensa varma, että vauva olisi syntynyt pari päivää viime jumpan jälkeen. Sanoin, että lääkärini on ennustanut samaa viimeiset kolme viikkoa, joten ei mikään ihme, jos hänenkin veikkauksensa meni mönkään. Nyt jumpan jälkeen minulla on ihmeen virkeä olo. Olen nukkunutkin vähän paremmin viimeiset kaksi yötä, joten mieliala on taas vähän positiivisempi kuin se on tässä viime päivinä muuten ollut.

 Eilen sain valmiiksi virkatun nallepipon. Virkkasin sen puuvillalangoista 3,5 virkkuukoukulla ilman ohjeita. Minä en kovasti tykkää virkkaamisesta, varsinkaaan näin ohuella langalla. Tuntuu kauhean hitaalta tällainen värkkääminen, mutta mitä muutakaan täällä kälyn luona tekisin? En tykkää edes katsella telkkaria, mutta eilen katsoin kaksi elokuvaa ja virkkasin samalla.
Ja tässä horror-kuva! Siis tämä maha on aivan valtava! Kääks! Miten tällaisesta ikinä palautuu normaaliksi? Otin kuvan äsken, eli viikon 40. alkaessa. Millainen iso monsteri siellä on sisällä? Toivottavasti hän mahtuu tulemaan ulos (ilman sektiota)!

Vielä loppuun anteeksipyynnöt kaikille niille, joita eivät raskausjutut kiinnosta lainkaan. Näinä viimeisinä päivinä on kyllä aika mahdoton keskittyä haastelemaan jotain muita juttuja, mutta yritän huomenna ja ylihuomenna näyttää puutarhaamme ja koiranvaatteita.

13 kommenttia:

 1. Hee...
  et ole ainoa jolla on tollanen kumpu, mä olen kokeillu kolme kertaa samanlaisella tuloksella :) Tuttava jolla oli samankokonen maha kun mulla läks yksistä juhlista synnyttämään ja mä olin puolvälissä... Mutta kolme melkeen tasan 3,5 kilosta sieltä on putkahtanu, että ei se koko aina kerro kaikkea (onneks ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana pipo! Ja tuo masusikin on kyllä söpö;D

  VastaaPoista
 3. Tottakai kirjoitat nyt massusta ja vauvan odotuksesta. Tämähän on sinun blogisi.

  VastaaPoista
 4. Kaikki ne on sieltä jollain keinolla ulos saatu, älä huolehdi! Yksikään ei ole vielä jäänyt mahaan muhimaan! :D Ja minusta ainakin näyttäisi, että maha on nyt paljon alempana kuin aikaisemmissa kuvissa! Hiljaa hyvä tulee (:

  VastaaPoista
 5. Tekemäsi pipot on olleet kivoja!
  Tuli mieleen, että nyt kannattaa luvata tehdä paljon kaikkea ja olla innoissaan.. Ehkä se vauva sitten päättääkin syntyä ja pilata sun suunnitemat ;)

  VastaaPoista
 6. Puhu ja pölise vauvasta niin paljon kuin haluat. Tuossa vaiheessa ei paljon moni muu asia ole ajankohtaista... =) Sun blogi ja sun jutut, piste.

  Malttamattomana samalla odotellaan, että koska alkaa tapahtumaan. Lykkyä tykö!! Ja kuten oot varmaan jo kuullutkin; kyllä ne kaikki on sieltä ulos tullu! =)

  VastaaPoista
 7. Oikein kaunis vauvamaha, ja minusta ihan normaalikokosen näkönenki. =) Tsemppiä vielä loppumetreille ja synnytykseen.

  VastaaPoista
 8. Ihana pipo ja maha!:) Mulla on joka kerta maha ollut suurinpiirtein saman lainen, kuin sinulla kuvassa :) Ja kyllä sitä yllättävästi palautuu, vaikka ei uskoisi :) Kaikkea hyvää teille sinne <3

  VastaaPoista
 9. Ihana pipo, ja mun mielestä pieni ja sievä maha!

  VastaaPoista
 10. Mahan koko ei kerro lapsen koosta... siskollani oli VALTAVA vauvamaha ja 2,8 kg vauva sieltä sitten tuli :)
  Itsellä pieni maha ja vauva painoi 3,9 kg.

  VastaaPoista
 11. Söpö pipo ja mukavaa että tulit meitä moikkaamaan :)
  Minä jo sunnuntaina huolestuin kun antoivat tsunami varoituksen Chileenkin, että oletkohan jo ehtinyt synnyttämään...
  Kiva, odottelemme innolla kuvia ihanasta puutarhastasi ja vielä ihanimmista hauveleistasi ;)

  VastaaPoista