Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 21. tammikuuta 2014

Fedora ja Frodo Pinky Paws

Tässäpä meidän Fedora. Tyttö on nyt reilut kaksi kuukautta vanha ja painaa 900 grammaa. Toivottavasti paino nousee ja siitä tulee vahva terve koiratyttö!

Veli Frodo tässä lekottelee. Tämä poika on tullut isäänsä ja painaa jo 1,6 kiloa. Pojasta tulee aikamoinen möhkäle!

Veli Fauni on jo muuttanut uuteen kotiin ja voi siellä mainiosti! Näemme sen parin viikon sisällä uudestaan.

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia!:)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, on ne sööttejä! ♥

  Tsemppiä ja jaksamista teille sinne feriaan! Toivotaan, että kaikille ihanille tuotteillesi pikkuhiljaa ihmiset lämpenee, eivätkä enää kauhistele. En meinaa kyllä edes tajuta, mitä ne niissä kauhistelee?? Onko siellä ihmiset jotenkin taikauskoisia vai eikö ne vain ole koskaan nähneet vastaavaa ja siksi vierastavat?

  VastaaPoista
 3. Ihanaisia pikku koirasia!! Ainakin Fedora taitaa jäädä teille? Mistä löysitte hyvän kodin Faunille? Oliko se joku tuttu? Niin ärsyttävää kun Chilessä ei voi luottaa siihen että ihmiset kohtelisivat lemmikkejään hyvin. Vaikka eihän täälläkään tietenkään voi mennä takuuseen ihmisistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fauni meni tutun tutulle Villucoon. Perhe asuu suunnilleen linnassa, jossa upea aidattu puutarha, eli ainakin hienoihin puitteisiin Fauni pääsi. Heillä on ennestään yksi chihu, joten kokemustakin on.

   Poista
 4. Ihanan suloisia pikkuisia! Rapsutuksia minultakin!

  VastaaPoista
 5. Ihanan suloisia pikkuisia! Rapsutuksia minultakin!

  VastaaPoista