Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 6. tammikuuta 2014

Nukkemaakarin pajassa...

Jokavuotinen Feria de Arte Popular lähestyy. On alle kaksi viikkoa aikaa tehdä tuotteita myyntiin. Vaikka väkerränkin kaikenlaista ympäri vuoden feriaan, kuitenkin aina lopussa tulee kiire. Nyt on alla "raasutonttujen" teko.


Tahdoin tehdä tyttötonttuja, joilla olisi vähän raasumainen ilme. Nämä tontut eivät ole vielä valmiita, mutta vilautanpa kuitenkin näitä. Kasvot olen muotoillut das-massasta. (Ensin tein tietty muotin.) Ruskea das-massa on siitä hyvää, ettei minun tarvitse maalata kasvoväriä, mikä säästää sekä materiaaleja että aikaa. Tämä tietenkin taas vaikuttaa tuotteen hintaan. Tonttujen vartalo on tehty katkaistusta muovipullosta.

4 kommenttia:

 1. Raasun näköisiä tosiaan ovat! Taitava olet käsistäsi. Kasvoja kun ei ole mitenkään helppo tehdä. Nimim. Kokeillut :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Miten osaatkaan tehdä kasvoista niin mahtavia! Ja ihanaa tuo kierrätysmateriaalien käyttö. -Noora

  VastaaPoista
 3. Vau kätevää! Olisi kiva itsekin askarrella jotain :)

  VastaaPoista
 4. Voi raasuja! Ovat upeita! Tuossa jo muut ihmettelivätkin, miten saat kasvoista noin onnistuneen näköisiä, ja niin ihmettelen minäkin. Taitoa on hyppysissäsi :)

  VastaaPoista