Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 14. tammikuuta 2014

Kaikenmaailman haltioita

Olen tehnyt lisää haltioita. Oli vähän hämärää, kun otin kuvat, joten ihan tarkkoja nämä eivät (taaskaan) ole.

Katiskaverkkoa, rautalankaa, itsevärjäämääni villaa

Hiukset kaverin koirastaEukalyptus-päähine


Tämän olen tehnyt jo aiemmin, mutta fiksasin sitä.

hattueleganssia

Töitä valmistuu nyt sellaista vauhtia, että kaikki huoneet ovat täynnä kasoja. Ihanaa, kun pitkään puolivalmiina olleet työt saavat viimeisen silauksen ja voin liimata merkkini niihin. Onneksi minulla on apulainen, joka auttaa monissa yksinkertaisissa liimauksissa yms! 

Tänä vuonna minulla on hyvät fiilikset ferian suhteen. On ihan mukava mennä sinne ja minulla on tunne, että kojuni tulee olemaan parempi kuin vuosiin. Se onkin kiva, sillä Feria de Arte Popular viettää 50. juhlavuottaan.

Olen Feriassa edustamassa Suomea ja saankin viime vuosien tapaan suurlähetystöstä esitteitä, joita voin jaella kiinnostuneille.

3 kommenttia:

 1. Upeita, kaikenmaailman haltijoita olet tehnyt! Ihania yksityiskohtia! Onnea ja menestystä Feria de Arte Popular - tapahtumaan. Kyllä nuo ovat onnea tuovia haltijoita!

  VastaaPoista
 2. Todella upeita ja ilmekkäitä. Onnea Feria-tapahtumaan ja paljon myyntiä! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. En jaksa kuin vuodesta toiseen ihmetellä ja ihailla kekseliäisyyttäsi sekä kättesi kaunista jälkeä! Toivottavasti Feriassa asiakkaat arvostavat ja ostavat, vievät kaikki pois :) Jäljelle jääneille varmasti löytyy markkinarako blogissasi.
  Terveisiä pakkasen puremasta kuulaan aurinkoisesta Espoosta- toivottavasti viilentää viesti!

  VastaaPoista