Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 7. tammikuuta 2014

Kukkuluuruu!

Arvatkaapas, keitä me olemme!

Kukkuluuruu!

 Hiirikuoro

 Nalleperhe

 Pupuporukka

Olen tehnyt Feriaan myytäväksi kurkistusnukkeja. Alaosana on kankaalla ja vanulevyllä peitetty katkaistu muovipullo. Mikäli luit eilisen postauksen, huomaat, että muovipullot ovat tärkeässä osassa käsitöissäni. Chilessä muovipulloja kertyy ihan kamalasti, eikä suurta osaa voi palauttaa. Meillä kaikki muovipullot menevät kierrätyskäyttöön käsitöideni materiaaleiksi.

13 kommenttia:

 1. Suloisia, olet taitava!

  VastaaPoista
 2. Ovat ihan upeita! Ja niin monimutkaisia - ei taida olla mikään helppo ompelutyö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ole kauhean monimutkaisia, mutta onhan noissa joitakin pikkuosia ja ompelua, joten aikaa ne vievät.

   Poista
 3. Aivan ihania! Meidän pikku neiti askarteli koulussa joulukuuseen lumihiutaleita muovipullojen pohjista. He leikkasivat pohjan irti ja monessa pullossa pohjaan tulee lumihiutaleen tai tähden muotoinen kuvio, joka maalattiin bling bling väreillä. Ja sitten kaunis nauha, mistä sen saa ripustettua. Tosi helppo ja söpö koriste tuli tänä vuonna kuuseemme. Muovipullot on kyllä todella suuri jäte-erä myös täällä Ranskassa, hienoa että joku hyödyntää niitä.

  VastaaPoista
 4. Mitenköhän sieltä sais tuommoiseen Suomeen tulemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan vähän myöhemmin yhteyttä ja kysyn jäikö tuommoinen yksi vaaleanpunapöksyinen jäljelle. Hyviä myyntipäiviä!

   Poista
 5. Hurmaavia! Sinä se osaat :)

  VastaaPoista
 6. Oi miten hienoja! Minun täytyy tunnustaa, että edellistä postausta lukiessani ihmettelin, miten ruman muovipullon saa kätkettyä, mutta nyt huomaan, että kyse oli vain rajoittuneesta mielikuvituksestani - ihailen sitä, että on luovuutta nähdä asiat toisin ja vielä pystyä toteuttamaan näkemänsä!!

  -tuuli

  VastaaPoista
 7. Ihania, ihania, ihania! Sitä jotenkin aina ajattelee, ett kurkistusnukeissa tarvittis olla sellainen iso lankarulla, mutt tottahan toki muovipullokin toimii! Terkuin Rajoittunu mieli -Noora

  VastaaPoista