Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 30. tammikuuta 2014

Pipinä

Nyt on kyllä mennyt feria vähän plörinäksi, sillä Dominic sairastui elämänsä ensimmäisen kerran vatsatautiin. Menimme klinikalle ja siellä lääkäri väitti tautia ilman tutkimuksia enterovirukseksi. Pomppupoika sai lääkkeet ja parani muutamassa päivässä. Mutta kyllä oli aika tuskainen yksi vuorokausi... No, kaikki pikkulasten vanhemmat tietävät millaista on uida lapsen oksennuksessa ja olla valmis ottamaan lapsen huono olo itselleen - ja pyykätä, pyykätä!

Tässä pieni potilas nukahti kälyni luokse klinkkakäynnin jälkeen.

Dominicilla oli vähän tylsää sisällä. Kälyn luona kuuluu kaikkia kaupungin ääniä, kuten ambulansseja, hälyttimiä, roska-autoja jne. Pikkupotilas istui tuolilla ikkunan vieressä laskemassa autoja ja polkupyöriä.

Nyt minä olen kipeänä. Aloitin mahaoireilla jo ennen Dominicia, mutta oireet olivat lieviä ja oli päiviä, ettei ollut mitään. Nyt kun Dominic parantui, minä sairastuin kunnolla. Kuumetta, päänsärkyä, mahakipua, pahoinvointia, niskajäykkyyttä, lihaskipua jne. Huomenna kai täytyy mennä lääkäriin, jos ei ole parempi olo.

Onneksi minulla on feriassa hyvä aputyttö, johon voi luottaa! Raukka joutuu nyt tekemään 12-tuntisia työpäivä ilman apuamme. Näin ei ollut tarkoitus, mutta mitä tässä nyt voi muutakaan tehdä?

7 kommenttia:

 1. Voi pientä potilasta♥ Onneksi voi jo paremmin.
  Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista!
  Tuo pipi-sana on muuten hauska meille,silla se tarkoittaa pissa hepreaksi.Lapset aina pienempana ihmettelivat Suomessa loukattuaan vahan,kun heilta kysyttiin tuliko pipi?

  VastaaPoista
 3. Auts! Parane pian! Onni onnettomuudessa, että ette olleet sentään samaan aikaan tosi kipeinä.

  VastaaPoista
 4. Voi pikkuista,onneksi voi jo paremmin ja toivottavasti sinäkin pian;paranemisiin!

  VastaaPoista
 5. Voimia ja paranemista molemmille! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 6. Pipi on pissa saksaksikin!

  VastaaPoista