Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 20. tammikuuta 2014

Pikkuraportti feriasta

Lauantai ja sunnuntai menivät chileläiseen mittakaavaan ihan kivasti. Sain ansaittua ylikin sen, mitä minun pitää maksaa veroja tapahtumaan osallistumisesta. Väkeä oli liikkeellä sunnuntaina aivan valtavasti ja minun kojuni edusta oli koko päivän tupaten täynnä ihmetteleviä ihmisiä. Jos tämä tapahtuma olisi Suomessa ja liikkeellä olisi tällainen määrä ihmisiä, olisin ehkä jo kroisos ;) Täällä kuitenkin tunne olevani eksoottinen eläin, jota pidetään kiinnostavana....ei sitten muuta. 

Kerroin ihmisille suomalaisesta ja skandinaavisesta mytologiasta, tontuista ja peikoista. On myös ihmisiä, jotka tahtovat tietää Suomesta ja sen kuluisasta koulusysteemistä. Onneksi sain lähetystöstä esitteitä! 

Minulla ei ole vielä näyttää feriasta muita kuvia, sillä aloitin eilen oman kojuni kuvaamisen, mutta en ehtinyt ottaa kuin nämä kolme kuvaa. Ihmisiä oli niin paljon, että kuvaamiset jäivät. Tässä siis kaksi kuvaa kojun yhdestä nurkasta.  

Kahlekuningas

Tänään iltapäivällä menemme taas Dominicin kanssa kojuun. Huomenna lähdemmekin aikaisin aamulla kahdeksi päiväksi Peikkokukkulalle, jotta voin tehdä lisää niitä kahden euron eukalyptustonttuja. Ne nimittäin ovat jo loppu.  Kälyn pitää päästä käymään Concepcionissa. Miehelleni tulee kaksi pitkää "yksinäistä" päivää feriassa. 

7 kommenttia:

 1. Ihana pikku kahlekuningas:) Ja menestystä kojullesi!

  VastaaPoista
 2. Hienoa jos jokin tuote on jo loppuunmyyty:) Mielenkiintoista jos laitat kuvia feriasta,olis kiva nähdä mitä kaikkea siellä myydään,ja kuinka iso "tori" on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teltta on ainakin kolmen korttelin kokoinen ja lisäksi ulkomyynti. Otan joitakin yleiskuvia. Kaikkea on mahdotonta näyttää.

   Poista
 3. Mahtava feria!! Mutta ennen kaikkea oli hauska törmätä suomalaisiin kasvoihin! Tulen tällä viikolla taas uudestaan :) Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen poissa feriasta tiistain ja keskiviikon. Varmimmin olen takaisin torstai-iltana. :)

   Poista