Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 21. luukku: Joulupuut on rakennettu


Hedelmäpuumme ovat täydessä joulukoristelussaan. Yöpalaksi voimme napsia erilaisia luumuja sipsejen seuraksi :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa! Nauttikaa hedelmistä ja auringosta, unohtamatta lämpöä! Tästä tuli hyvä mieli!

  VastaaPoista
 2. Oi, olispa ihanaa keräillä hedelmiä omasta puutarhasta, tähän aikaan! Riemullista joulunodotusta teille!

  VastaaPoista
 3. Luin useamman postauksesi peräjälkeen. Ihanan tunnelmallinen koti teillä, mukavaa, kun esittelit myös makkarinne ja vierashuoneen. Tosi kaunista joulukangasta löysit tyynyihin ja vierashuone on todella kaunis. Eihän huoneiden tarvitse aina olla samaa tyyliä, voi piipahtaa ihan toiseen maailmaan välillä. Teehuoneidea on loistava. Sinulla on mahtava mielikuvitus ja taito sisustaa ja myös nauttia asioista, näin uskon. Ja tuo Domskun neule - se on aivan ihastuttava. Mielihyvin sellaisen pukee päällensä olipa tyttö tai poika. Ja kyllä Domskulle kanssanne kasvaa vahva itsetunto ja hän uskaltaa mitä vaan, niin uskon. Sinä osaat suomalaisena vahvana naisena häntä kannustaa, vaikka isä perinteitä ajatteleekin ja haluaa poikaansa suojella, kuten sinäkin, kiusaamiselta, joka on todella suuri vitsaus koulumaailmassa ainakin Suomessa. Nykyään siitä paljon puhutaan täällä.
  Nyt on aika valmistautua jouluun. Saimme mitä ihanimman joululahjan, kolmannen lapsenlapsen tällä viikolla. Kahden tyttölapsen jälkeen pojan, josta olemme kovin onnellisia.
  Hyvää joulua perheellenne!
  T. Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut Arja kolmannesta lapsenlapsesta, pienestä prinssistä! Ihanaa joulua teille!

   Poista