Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Peikkokukkulan peikkotaidetta

Tämän ryijyn tein tuftaustekniikalla kuutisen vuotta sitten odottaessani muuttoa Chileen. Värjäsin suuren osan villalangoista itse ja loput ovat kirppareilta. Ryijyn koko on noin 1,5mx1m.

Ja tässäpä teille Vilppu ja Vilppa. Ensin tein miehelleni (joka silloin oli poikaystävä) lahjaksi poikapeikon Vilpun. Se on tehty paperisavesta ja villasta.

Noin vuoden päästä siitä Vilppu alkoi kinuta tyttökaveria itselleen ja niin syntyi USA:aan viemisiksi Vilppa (miehen antama nimi). Vilpan väänsin selluvillasta ja villasta.
---
Peikkomaista viikkoa teille:)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Tykkään peikoista;-)

  VastaaPoista
 2. Jestas, että olet taitava...
  Luin myös innolla paria edellistä postaustasi, missä kerroit elämästäsi Chilessä. Huh, että erilaista :D Ja tosi mielenkiintoista lukemista!

  VastaaPoista
 3. Terveisia sinne Peikkokukkulalle taalta Norjasta! Ja suuret kiitokset kommentistasi blogissani! Etpa varmaankaan arvannut etta olin samassa maassa syntynyt, kuin sina! Ja aina valilla tulee suuri kaipuu isanmaahan. Tosin olin siella kaymassa pari viikkoa (verrattuna sinuun joka et ole siella ollu 4,5 vuoteen. Mutta onhan etaisyydessa myos suuri ero). Olen nauttinut suuresti vierailustani taalla blogissasi, ja katsellut taakseppain postauksiasi. Mielenkiintoista oppia elamasta maanpallom toisella puolella. Erityisesti kiinnosti postauksesi sisustus tavaroista siella, verratuuna Suomessa (ja myoskin Norjassa... voisin lisata!)

  VastaaPoista
 4. Peikot kiittävät saamastaan huomiosta!

  Mia: Oho, ei tullut mieleenikään, että olet suomalainen! Ihailen puutarhaasi ja joskus tulevaisuudessa ehkä minäkin saan aikaiseksi puutarhan, jossa on muutakin kuin koristekasveja:)Norja on muuten yksi lempimaistani.

  VastaaPoista