Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Penkkihylly by Nano

Mieheni sai kuningasidean. Portaiden teosta jäi yli jykeviä lankkuja ja hän teki niistä eri mittaisia "penkkejä", jotka maalasi valkoisiksi. Näitä penkkejä voi pinota päällekkäin tai käyttää yksikseen. Tämä kylläkin oli minun ideani. Mieheni ensin meinasi tehdä hyllyn ja ruuvata osat toisiinsa, mutta minä keksin, että jätetään kaikki osat irrallisiksi niin, että niistä voi tarpeen mukaan muodostaa joko matalia pöytiä tai sitten päällekkäin laitettuna hyllyjä.
Yläkerran saliin juuri tälle paikalle tulee joskus vaatekomero, mutta "in the mean time" penkkihylly saa olla tässä. Kirjoillani ei vielä ollutkaan kunnollista paikkaa.

Penkkihyllyn takana näkyy väliaikaisnukkekotini, jonka tungin nyt tuohon nurkkaan.


Läheskään kaikki kirjani ja lehteni eivät mahtuneet tähän hyllyyn, vaan työhuoneen puolella ovat nukke- ja käsityökirjani ja -lehdet. Lisäksi varastossa laatikoissa on vielä kirjoja ja Suomessa niitä on moooonta laatikollista. Ehdinköhän tämän elämäni aikana tuoda niitä kaikkia tänne? Nyyh....Nyt mieheni teki lyhyen penkin, joka laitetaan vielä tähän kolmanneksi kerrokseksi, mutta se odottaa vielä hiomista ja maalausta.

---

Eikö ole melko skandinaavistyylinen tämä mieheni idea?

2 kommenttia:

  1. Ihana idea.Niin monikäyttöiset penkit.

    VastaaPoista
  2. Käytännöllinen ja kaunis toteutus! ja tosiaan, skandinaavista henkeä selvästä :)

    VastaaPoista