Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Prinssi ja herne

...eli tutkielma perheen prinssin lötköttelystä sadepäivänäHuomaisiko tämä prinssi herneen patjojen alla?
Tyynyjen välissä kattojen alla on peesä pikkuinen oo-o-ravalla...


Oih, miten on makoisaa vedellä hirsiä, kun sade ropisee peltikattoon.Mami, saanhan olla täällä koko päivän?Sykkyrällä-kykkyrälläUneksin makkaroista... ja näteistä tytöistäMami, älä hääri siinä sen kameran kanssa!Jos tekeydyn oikein pieneksi, mami ei huomaa viedä minua alakertaan......ja saan nautiskella vällyissä koko loppupäivän!Mamin mielestä olen söpö, koska naamani on valkoinen, mutta väri vaihtuu asteittain fawniksi. Minussa ei ole läiskän läiskää, vaan hienostunut liukuvärjäys.Osa anturoistani ovat vaaleanpunaisia ja osa mustia.Onko kenelläkään sydäntä sanoa, että minun pitäisi mennä tuonne ulos sateeseen pisulenkille?Mami joi aamulla teetä sängyssä ja luki sisustuslehtiä. Minä sain murusia anispullaa.On kuulemma olemassa ihmisiä, jotka eivät tiedä, että koiratkin tykkäävät nukkua tyynyn kanssa!


Osaatteko te ottaa sadepäivän yhtä lunkisti kuin minä, Peikkokukkulan pomo?

19 kommenttia:

 1. Oi että, mun sydän suli! Aivan ihania kuvia, pikkuinen tosiaan on löytänyt mieluisan paikan :) Tuossa kuvassa, missä kuono on tyynyn alla, hän näyttää ihan samalta kuin oma cairnini pikkupentuna, turkkikin on saman värinen. En muista lukeneeni, että oletteko hankkineet chihut paikallisilta kasvattajilta vai ovatko jotkut toistensa jälkeläisiä? Muistan lukeneeni, että joku tytöistä oli tämän tyynyherran tytär. Tai kasvatatteko chihuja itsekin, kun tyttöjä on niin monta?

  VastaaPoista
 2. Hei Mia,

  luinkin tässä monta sinun postaustasi yhdelläkertaa...

  upeita kuvia ja upeita ajatuksia tuossa Paolo Coelhon kirjoituksessa.

  Kiva oli nähdä kuvia myös puutarhastasi uusine kaarineen...

  ja VOIIII mikä ihanuus näissä Jeánne darc kuvissasi onkaan. Pikkuinen söpöliini siellä nauttimassa. Vai pomo :)))))

  VastaaPoista
 3. Meidänkin pojat nauttivat tällä kertaa kuumista päivistä vuoteessa, koska makuuhuoneessa on ilmastointi.Ihania kuvia ja kommee prinssi.t.minna ja pojat

  VastaaPoista
 4. :D Voi mikä hyvänmielen postaus :D

  Olisipa mulla suhteessa yhtä iso sänky, niin siellä päivän köllisin :D

  VastaaPoista
 5. Onpa prinssillä hyvät oltavat! Niin ihanat kuvat että niitä pitää katsoa monta monta kertaa,on tuo pikkuinen kyllä niin söpö!

  VastaaPoista
 6. Kyllä Yoda todella nauttii! Hymyilee onnellisena siellä. Ihana pikku mies!Voi kun voisi tuommoisen ottaa.
  Ä

  VastaaPoista
 7. Yoda kiittää saamastaan huomiosta! Nyt pikkumiehen olo on vähän kurja, kun "ripali" iski eilen, mutta mami antoi jo lääkettä, niin kyllä se varmaan pian ohi menee.

  VastaaPoista
 8. Ihanan söpöjä kuvia!

  Ja edellinen postauksesi veti ihan sanattomaksi. Minullakin on unelmia, ja juuri noita kirjoittamiasi syitä olla tavoittelematta niitä. Pelko itsekkyydestä ja läheisen ihmisen satuttamisesta. Mitä jos lähin ihminen ei halua ollenkaan samaa kuin minä?
  Uskon että sinä lopulta saavutat unelmasi, ihan varmasti!

  VastaaPoista
 9. Mia, tämä on paras postauksesi ikinä♥ Mainoksen paikka! Tulin taas niin hyvälle tuulelle kiitos sinun ja Herra Yodan;-)

  VastaaPoista
 10. Voi pientä koiruutta - hän totisesti osaa nautiskella elämästä : )

  T. Erjuska

  VastaaPoista
 11. Oivoi mikä ihana Yoda! <3

  Täytyypä minunkin päivittää Millistä uusia kuvia blogiin :)

  VastaaPoista
 12. Ihana Yoda! Meidän chihuneiti on täysin saman värinen kuin Yodakin, mikä siis heidän värityksensä nyt on? Kun kirjoitit, että on vaihtumassa asteittain fawniksi.. Olemme ihmetelleet, että miten meidän koiran kuono/pää/niska vaalenee vaan koko ajan vaikkei neidillä ole ikääkään kuin vasta 5 vuotta.

  VastaaPoista
 13. Ihana postaus:) Kerrassaan liikuttavan suloinen. Toivottavasti pikku miehen masu paranee pian:)

  VastaaPoista
 14. Voi kun osaisi ottaa noin rennosti! :) Ihanaa lötköttelyä!

  VastaaPoista
 15. Ihana ihana pikkumies! Mukavan kodikas ja tunnelmallinen postaus, kyllä tuolla itsekin kelpais sadepäivää viettää. :-)

  VastaaPoista
 16. Ääh, mun sydän sulaa! Iso sänky ja pikkuruinen chihupallero siellä tyynyjen seassa.. IHANA! :)))

  VastaaPoista
 17. Tiia: Yksi chihumme on Yhdysvalloista ja loput on täältä Chilestä ostettu tai meidän koiriemme jälkeläisiä. Puhtaasti chileläistä chihua meillä ei ole, vaan kaikissa on eurooppalaista tai yhdysvaltalaista verta. Jopa suomalaista verta löytyy, vaikka yhtään chihua ei ole Suomesta ostettu.

  Anastasia ja Olivia ovat tämän "tyynyherran" pentuja.

  Osa chihuistamme on ihan puhtaasti lemmikkeinä ilman kasvatustarkoitusta.

  Minulla on virallinen kennelnimi ja pienimuotoista kasvatusta olisi tarkoitus aloitella.

  Minna: Toivon, että sinäkin saat selvitettyä itsellesi, mitkä unelmistasi ovat sen arvoisia, että niiden saavuttamiseksi kannattaa taistella. Osa unelmistahan aina jää unelmiksi...

  Minullakin on sellainen olo, että minun unelmani käy vielä joskus toteen. Lähiaikona monta pikku-unelmaakin on toteutunut:) Kuten tuo chihujen huone ja nyt uusimpana sain toivomani lemmikkiluukun huoneseen. Nyt chihut pääsevät ulos omasta ovesta koska tahtovat! (Ellen lukitse sitä...)

  Nunnu: Tuo väri on espanjaksi bayo, englanniksi fawn ja suomeksi soopeli. Yodan liukuvärjäys on ollut pennusta asti tuollainen, eli sille ei ole nyt ilmestynyt mistään valkoisia karvoja, vaan ne ovat aina olleet siinä.

  Meidän vanhin chihumme on suklaa-tan-valkoinen ja sille alkoi tulla niskaan ja selkään ensimmäiset valkoiset karvat juuri viisivuotiaana. Sen jälkeen on lisääntynyt koko ajan.

  Kaikille:

  Yoda kiittää kaikkien kehuista! Hän on nyt ihan leuhkana täällä...oppi käyttämään lemmikkioveakin eilen. Ripalikin meni ohi!

  VastaaPoista
 18. Ihana Yoda prinssi! Meidän Iina tyttönen on muuten saman värinen hassusti naamasta valkoinen ja muuttuu fawiksi muuhun kehoon paitsi niskaa somistaa valkoista :) meilläkin koirat haluaisi nukkua sängyssä mutta harmi kun isäntä ei anna enää kun noita on nykyään 3, pitäisi ostaa isompi sänky :) Ihanaa lukea blogiasi erityisesti kuulumisia koiristanne :)
  terv. Heidi ja chihu tytöt

  VastaaPoista
 19. Kiitos kauniista kuvista... ihana lukea tällaista, olen niin sosiaalisen assosiaalinen, että olen huono pitämään yhteyttä kavereihini ja lähinnä vain surffailen netissä. Nämä juttusi saivat minut hyvälle mielelle

  Kiitos

  Irma

  VastaaPoista