Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Penkkihylly

Esittelinkin teille jo mieheni tekemän "penkkihyllyn", joka on yläkerran salissa. Nyt näytän teille makuuhuoneen kolmemetrisen penkkihyllyn.

Tähänhän mahtuisi vaikka mitä, mutta kun se on niin nätti tuolla tavalla melkein tyhjänä.

Suunnittelin tuovani kirjoja tähän, mutta en tahdokaan. Kirjat saisivat makuuhuoneen näyttämään rauhattomalta, kun nyt siellä on niin harmoninen tunnelma. Kirjoille parempi paikka on sali.


Tätä penkkihyllyä voisi pitää vain "koristeena" ja laittaa siihen muutaman tarkkaan harkitun esineen. Kuten huomaatte, nyt niitä esineitä ei ole tarkkaan harkittu;)


Eikö mieheni melkein kelpaisi huonekalusuunnittelijaksi pohjoismaiseen firmaan!

6 kommenttia:

 1. Mia, ehdottomasti tarkkaan harkittuja ja sivistyksellistä leimaa antavaa olisi laittaa tuohon hyllylle pari TARKOIN HARKITTUA KIRJAA, VAIKKA VANHAA, KAUNISTA KIRJAA. Vaikka vain kolme tai neljä pinossa. ´Minulla siinä olisi kirjoja, kotiloita ja kiviä.

  VastaaPoista
 2. Ihana penkki. Ja miehesi pitäisi tosiaankin olla jonkun huonekalutehtaan leivissä...niin tai omassa yrityksessä.
  Täällä piisaa helteita.Tälle päivälle luvattu 32astetta.

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo penkit! Tuossa makuuhuoneen ikkunan alla olevasta tulee mieleen vanhojen kivitalojen leveät kiviset ikkunalaudat. Noihin on juuri ihana laittaa jotain kaunista esille.

  VastaaPoista
 4. Näyttää todella kauniilta!
  Kuviasi on todella ilo katsella. Aina blogissasi käynti suo nautinnon.
  Kiitos!
  -SatuSanna

  VastaaPoista
 5. Unelmatalossa unelma sisustus!

  VastaaPoista