Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Koirat sateella

Näin paljon meidän koirat tykkäävät ulkoilla sadesäällä.

"Mami, päästä jo sisään!"

"Kävin jo pisulla, ihan varmasti!"


Nyt talvella isotkin koirat saavat olla kuistilla, jotta pysyvät kuivina ja lämpiminä. Ne eivät suostu olemaan kopissaan, koska se on liian kaukana talosta.

13 kommenttia:

 1. Jo on tunkua ovella! Iso koira vaan katselee kaukaisuuteen :)

  VastaaPoista
 2. Sain kunnon naurut -kiitos päiväni aloittamisesta tällä tavalla!! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana ryysis ovella! :D Jokaisen katsesta voi nähdä, että sisälle halutaan ja paljon!! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin tuttua :D Ei oo ollenkaa pissahätä ku sataa vettä ;-)

  VastaaPoista
 5. Teillä on ihana koiralauma! Kumpa itselläkin olisi tuollainen... Well, maybe some day... ;-)

  Huomasin foorumilla, että haet täydennystä laumaan. Minullakin on pennun etsintä käynnissä. Itse etsin vain narttua, joka rajaa valikoimaa paljon... Uroksia on sinun onneksesi paljon tarjolla. :-) Tsemppiä etsintään, toivottavasti sopiva karvalapsi löytyy!

  VastaaPoista
 6. Miten hauska lauma siellä onkaan ovella odottelemassa...

  VastaaPoista
 7. Hihaa, tosiaan päivän naurut :D Ja vielä tuo ettei matolta olla milliäkään laudoituksen puolella!

  Tulee mieleen kun olin siskon kissojen puolesta iloinen kun muuttivat maalle, että pääsee kisut vapaisiin olohin. Well, useinmiten on liian kylmää/kuumaa/märkää/tuulista/lumista jne. tehdä muuta kuin haistella ovelta ja kokeilla tassulla rappusta...

  T. mansikka

  VastaaPoista
 8. Hahaa!
  Aivan mahtavia kuvia :)

  Meidän koirat katselevat minua aina kuin itse pirua, kun laitan ne ulos asioilleen sateella. Jäävät portaille yleensä kyyhöttämään - paitsi kun huomaan sen ja patistan ne pihalle. Sittenkin vielä katsovat, että "kun tuon eukon silmä välttää, niin varmasti kiivetään takas portaille.." :)

  Kuinka monta koiraa teillä on? Ja mitä koiria? Chihuista ei voi erehtyä, mutta kuinka monta teidän perheeseen niitä kuuluu?

  Iso koira näyttää ainakin täältä pylly-perspektiivistä sakemannilta.. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne!

  Suvereeni: Onhan uroksia tarjolla, mutta sellaista, mitä etsin saakin sitten etsiä....En mielellään ostaisi pentua, vaan jo aikuisen koiran.

  Kiitos tsemppauksesta! Jos nyt ei mitään löydy, niin ei se haittaa. Seuraavalla kerralla sitten;) Itse asiassa on minulla nyt yksi kiikarissa <3

  Marika: Meillä ihan sama! Kuistille tullaan heti takaisin, kun silmä välttää! Joskus varsinkaan nuorimmat eivät vaan suostu pissaamaan ulos ja sitten lätäkkö löytyy lattialta, vaikka juuri olisi oltu ulkona! Se kieltämättä harmittaa, sillä koirat kuitenkin ovat kaikki jo sisäsiistejä.

  Meillä on kahdeksan chihua, saksanpaimenkoira ja kaksi sekarotuista.

  VastaaPoista
 10. ^ On teillä sitten elämää! Meillä on tällä hetkellä 19 karvapäätä, mutta niistä tosin vain kolme on koiria :)

  Ei ainakaan lopu tekeminen kesken tällaisen lauman kanssa.. :)

  VastaaPoista
 11. Ihania nää koirapostaukset! Se edellinen Yodastakin oli niin mahtava. Eipä sitä koirallakaan huvita kastella itteään sateessa =D.

  VastaaPoista
 12. Täällä tänään sadepäivä ja oli pakko tulla katselemaan viimeisiä postauksiasi. Nukkekodin kuulumiset ilahduttivat ja paaaaaljon yksityiskohtaista katseltavaa. :)

  Meillä ei tahdota edes kunahtaakkaan näin sateella, se on kumma näissä chihuissa, että sadekeli on niin vastenmielistä ;).

  Ajatuksin !

  VastaaPoista