Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 13. marraskuuta 2010

Enkeliäänestys!

ENKELEITÄ - ONHAN MEITÄ!

---

Peikkokukkulalla harrastetaan nyt tuotesuunnittelua. Joulunäyttely on lähestymässä hirvittävää vauhtia ja stressiä pukkaa päälle. Olen ommellut pitkin vuotta tällaisia pieniä enkeleitä ja nyt pitäisi alkaa piirtää/ommella/maalata kasvoja sekä laittaa hiuksia. Tarvitsenkin nyt apuanne.1) Monista erilaisista kasvovaihtoehdoista valitsimme mieheni kanssa nämä kaksi. Mikä vaihtoehdoista on paras (a-c):
A) Helmisilmäkasvot


B) Piirretyt kasvot?C) Vai kannattaisiko tehdä molempia?

---2) Minkä väriset hiukset enkelille sopii parhaiten?a) ruskeat

b) beiget

c)keltaiset

d)valkoiset

(järjestyksessä kuvassa vasemmalta oikealle)e) Vai kannattaisiko tehdä usean värisillä hiuksilla?---3. Näyttääkö hopeinen "sädekehä" hiusten päällä halvalta? Pitäisikö se korvata jollain muulla materiaalilla, tarvitaanko hiusten päällä yleensäkään mitään, esim. rusettia? Mikä materiaali?

---

(4. Muita ideoita juuri näihin enkeleihin)

---

Kysymyksiin 1-3 vastanneet osallistuvat enkelin arvontaan! "En osaa sanoa" ja "ihan hyvä" -vastaukset eivät osallistu tällä kertaa, sillä tarvitsen oikeita mielipiteitä. Jos olet anonyymi, muista laittaa nimimerkkisi. Arvotaan voi osallistua vain tämän viikonlopun ja maanantaiaamun. Suoritan arvonnan maanantaina 15.11.2010 Suomen aikaan alkuillasta.
---
Onnea arvontaan teille ja paljon hyviä ideoita minulle :D

62 kommenttia:

 1. Ihania pikku enkeleitä!
  1.Pidän enemmän tuosta piirretystä naamasta.,
  2.Mielestäni voi hyvinkin olla erivärisiä hiuksia eikä vain vaaleita
  3.Sädekehä pään päällä on mielestäni ihan hyvä,jätä se vaan niille.

  VastaaPoista
 2. piirrettykasvoinen enkeli tuollaisenaan on mielestäni kaunein.
  Hiukset beiget tai valkoiset ja kehä tottakai.

  -arja-

  VastaaPoista
 3. Hei!

  En muista olenko aiemmin kommentoinut mitään, mutta olen seurannut peikkokukkulan tapahtumia jo tovin.

  Minun mielestäni piirretyt kasvot (eli vaihtoehto B) on paremmat. On jotenkin herkemmät ja hienovarisemmat kuin nuo helmiäiskasvot.

  Hiusten väriin on paha sanoa, mutta mun silmää miellyttää nuo beiget hiukset (kun enkeleillähän on järkiään melkein aina vaaleat hiukset) mutta nuo ruskeat hiukset eivät ole hassummat nekään.

  Mielestäni tuo sädekehä on hyvä, parempi niin kuin ilman. Olisiko vaikea toteuttaa niin että tuo sädekehä olisi vähän irti hiuksista? Vaikea arvioida kun itse en tiedä nukkejen teosta mitään... :-D Entäs olisiko pöhlön näköistä jos siivet olisivat myös hopeasta? Jotenkin se ehkä korostaisi niitä enkelimäisiä piirteitä... Tai en tiedä... Erottuisivat ehkä paremmin?

  Tämmösiä tuli vain mieleen, vaikka mun mielestä tuo enkeli (jolla piirrettyt kasvot) on jo tosi symppiksen näkönen ja mielelläni sellaisen ottaisin! ;-D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania enkuleita!

  1.Pidan ehdottomasti enemman piirretyista kasvoista eli vaihtoehto B. Ovat jotenkin enemman enkelimaiset, herkat.

  2.Hiuksista tykkaan eniten noista keltaisista eli C. Mutta koska makuja on erilaisia, niin kannattaa varmaan tehda eri vareilla.

  3.Sadekeha kuuluu minusta ehdottomasti enkulin hahmoon.

  Kovin ovat kauniita. Paljonkohan tulevat maksamaan? Voisin vaikka tilata itselle.

  VastaaPoista
 5. Piirretyt kasvot, keltaiset hiukset ja ehdottomasti sädekehä.

  VastaaPoista
 6. Minua miellyttää kovin piirretyt kasvot ja hiuksia pitää olla ainakin bieget, ruskeat ja vaaleat versiot. Punasista en välitä. Sädekehällisiä pitää olla ehdottomasti. Tai sit niin, että kehän voi irrottaa helposti, jos ei tykkää. Olisko pitemmät hameenhelmat mitään? varpaisiin asti vaikka.

  VastaaPoista
 7. 1. piirretyt kasvot ovat kivemmat
  2. beigeistä hiuksista tykkään eniten mutta muutkin ovat kivoja, valkoinen ehkä vähiten miellyttää minua
  3. sädekehä voisi ehkä sopia paremmin muihin materiaaleihin mutta en nyt keksi mitä se voisi olla mutta jotain kuitenkin pitäisi mielestäni olla että ne näyttävät enkeleiltä :) onhan niillä siivetkin mutta sädekehäkin kai tarvitaan

  VastaaPoista
 8. Piirretyt kasvot on tosi suloset, hiuksissa kaikki värit jotta jokainen voi valita mieleisensä (itse pidin eniten punaisen keltaisista). Sädekehä vähän niin kun kuuluu enkelille tosin voithan tehdä koeversion rusetilla ja katsoa näyttääkö se edelleen tarpeeksi enkelille. :)

  VastaaPoista
 9. Piirretyt kasvot ehdottomasti ilmeekkäämmät (muista tehdä myös happaman näköisiä enkeleitä). Hiukset on kivat kaiken värisinä. Sädekehä on ok, sen vois tehdä myös noista "silmähelmistä"? Miten olis pari kynttiläkruunuista Lucia-enkeliä? Ja miten olis pienet, raidalliset villasukat enkeleille ;)

  VastaaPoista
 10. Hei.

  Miekin olen seurannu tätä siun blogia jonkuu tovin, jostain toisesta blogista tänne päädyin. Ihania on varsinki kaikki peikot ja mieleen on jääny se ihana keijukainen joka teiän terassilla/pihalla roikku jossain kuvassa!

  Vastaisin kyselyyn että 1 A. Ehdottomasti. Tekee jotenki luonteikkaamman näköseks kasvot ku on ite maalatut. (Kunpa osais itekki..)

  2 b + c. En osaa päättää kumpi ois parempi, mut vähiten miun silmää miellyttää tuo tumma ruskea.

  3 Sädekehä on kyllä ihana olla, mietin voisko sitä toteuttaa pienen pienistä helmistä? Rautalankaan pujotettuina? Ite askartelin joulukuuseen isompia helmisydämiä, siitä tuli idea tähän :)

  4 Mietin noihin siipiinki samaa rautalanka-ajatusta. Paksummasta kehykset ja ohuemmasta sellasta seittiä sikinsokin. Jopa sinne muutama helmi tai paljetti sekaan?

  t.Merja

  VastaaPoista
 11. Piirretyt naamat ilman muuta, hiuksia erivarisia ja tottakai enkelilla on sadekeha. Olisikohan poikaenkelit hassuja?

  VastaaPoista
 12. 1. Piirretyt kasvot ovat mielestäni
  paremmat.
  2. Hiuksisksi sopivat beiget ja
  keltaiset.
  3. Sädekehä ilman muuta.

  -SatuSanna

  VastaaPoista
 13. Kivoja enkeleitä! Minä tykköön seuraavista:

  1. Piirretyt kasvot
  2. Hiuksista ruskeat ja beiget
  3. Sädekehä sopii, myös helmistä olisi kenties kiva. Pidön myös sädekehättömistä.

  Kerttuli

  VastaaPoista
 14. Hei,mukavan näköisiä enkeleiä, piirretyt kasvot, beiget hiukset ja hopeinen sädekehä.
  Terveiset Turusta
  Tiutti

  VastaaPoista
 15. Kaikkein parhaalta näyttää piirretyt kasvot keltaisilla hiuksilla. Tummahiuksiselle sopii sinisilmät, mutta muihin hiuksiin yhdistettyinä ne saavat enkelin näyttämään jotenki kuolleelta. Tekisin monen eri vörisillä hiuksilla, sillä ihmisillä on niin erilaisia mieltymyksiä. :) Sädekehä ei näytä halvalta, vaan sopivalta. Enkeleiden mekot on todella kauniita helmapitsiensä kanssa!

  VastaaPoista
 16. 1.Mielestäni piirretty naama on parempi (herkempi).
  2.Beiget tai vaaleat hiukset.
  3.Kyllä sädekehä kuuluu enkelille.

  VastaaPoista
 17. Moikka!

  Me tykätään molemmista kasvovaihtoehdoista, piirretty tai helmillä. Hiukset ruskeat tai vaaleat, ei niinkään punaisia ja sädekehällä.

  T: H-mimmi

  VastaaPoista
 18. Itse tykkäisin piirretyistä kasvoista kullankeltaisilla hiuksilla!!! On herkän ja suloisen enkelin näköinen.

  VastaaPoista
 19. 1. Piirretyt kasvot todella kauniit ja enkelimäiset.
  2.Ehkä siellä päin mustahiuksinenkin enkeli sopisi hyvin, itse pidin noista ihan vaaleista.
  3. Sädekehän materiaalia miettisin tosiaan vielä. Olen saanut sellaisen kuvan, että teet kaiken huolella ja yhteensopivasti, vähän luonnonmukaisestikin (?). Voisiko siis sädekehä olla ihan rautalankaa, maalattua tai jotenkin koristeltua? Ei ehkä tuota materiaalia, josta vähän tulee mieleen koulun joulujuhla - tosin eihän niissäkään mitää vikaa ole! T. Heta

  VastaaPoista
 20. Kauniita enkeleitä.
  1. Piirretyt kasvot ovat kauniit, sopivat paremmin enkelille.
  2. Beiget hiukset ovat parhaat, seuraavaksi keltaiset.
  3. Kyllähän enkelillä sädekehä pitää olla,tämä hopeinen kyllä vähän riitelee kokonaisuuden kanssa.Miten olisi kupari- tai messinkilanka.
  - Anja -

  VastaaPoista
 21. 1. Piirretyt kasvot ovat kauniimmat, mutta en pidä noita toisiakaan pahoina! Me ihmisetkin olemme erinäköisiä, joten miksei enkelitkin???
  2. Itse miellän enkelille vaaleat hiukset eli valkoiset ja beiget.
  3. Ehdottomasti sädekehän kannalla! Sehän on yksi merkki enkelistä!!! Ja tuo piippurassi taitaa olla perinteisin materiaali sädekehäksi!
  4. Kauniita ovat enkelisi!

  VastaaPoista
 22. ihania enkeleitä.
  a.n kasvot ovat hyvät mutta silmien väri on vähän valju vaihtaisin värin esim.ruskeaksi.
  molemmilla kasvoilla niitä kyllä tekisin.
  hiusten väri on keltaisena hyvä.niitä voisi kyllä valmistaa muillakin väreillä.
  sädekehän tekisin kyllä jostain muusta.esim.rautalangasta taivuttelisin jonkin häkkyrän päänpäälle.ilmankin voisi olla hyvä
  mekko on ihan hyvä mutta voisi olla hieman pidempi.jalkoihin ehdottomasti jotakin kengät tai sukat.
  t.kikke

  VastaaPoista
 23. Minusta piirretyt kasvot parhaimmat. Jos on neutraalit kasvot jää katsojalle tilaa luoda juuri oikea ilme, omiin tarpeisiin.
  ja monenvärisiä hiuksia tietysti ja välillä sädekehällä ja välillä ilman.
  Minulla on monta kummilasta ja välillä on hauska ostaa heille lahjaksi heidän näköisiä nukkeja. Yksi kummilapsista on pohjoismaisen vaalea ja ääripäänä aasialaisen tumma. Joten on mukavaa että löytyy kaikenlaista.
  -Wille-

  VastaaPoista
 24. Ehdottomasti piirretyt kasvot. Omaa silmää miellytti eniten nuo punertavat hiukset, mutta hiusten väri ei ole niin tärkeä.
  Sädekehä näytti ihan hyvältä:)

  VastaaPoista
 25. Pidän itse enemmän piirretyistä kasvoista, ne ovat herkemmät. Hiukset voivat enkelillä mielestäni olla minkä väriset vain, vaikkakin omaan silmääni beiget hiukset olivat jotenkin sointuvimmat. :) Sädekehä on ihana, pidä se.

  Kauniita enkeleitä!

  VastaaPoista
 26. Ehdottomasti piirretyt kasvot, hiukset valkoiset ja tietysti kehä pitää olla enkelillä.

  Aivan ihania teoksia olet taas saanut aikaan :)

  -Karina-

  VastaaPoista
 27. - Voi, nuo piirretyt kasvot ne olla pitää. Helmet sun muut ovat liian teknoa.
  - Hiukset voivat olla ihan mitä väriä tahansa.
  - Pikkinen sädekehä on kiva lisä.

  VastaaPoista
 28. 1. Ehdottomasti piirretyt kasvot, eli b vaihtoehto.

  2. Keltaiset hiukset ovat parhaimman näköiset, eli vaihtoehto c.

  3. Sädekehä kuuluu ehdottomasti enkelillä olla.

  Orvokki

  VastaaPoista
 29. 1) piirretyt kasvot
  2) kaikenvärisiä
  3) sädekehä täytyy olla

  VastaaPoista
 30. 1. b
  2. e. Mielestäni enkeleitä voi olla kaikenvärisillä hiuksilla.
  3. Kyllä sädekehä kuuluu enkelille!

  Nämä ovat aivan ihania <3 Meinaatko tehdä niitä myyntiin niin, että Suomeenkin voisi tilata?

  Räntäsateen keskeltä Pia

  VastaaPoista
 31. Piirretyt kasvot ja keltaiset hiukset mielestäni kauneimmat, mutta muutkin nättejä ja sädekehä pitää tietysti olla :)

  Piaf

  VastaaPoista
 32. Mielestäni paras enkeli on missä on piirretyt kasvot, näyttää luonnolliselle.Hiustenvärissä keltainen ja beige ovat kauniit ja sopivat hempeytensä vuoksi enkelille parhaiten.Oikeen kauniita ovat ja sädekehä ei mielestäni ole ollenkaan vaatimaton .terv Minna P

  VastaaPoista
 33. 1.Piirretyt kasvot ovat kiltimmän näköiset ja jotenkin enkelimäisemmät.

  2.Mielestäni nuo keltaiset parhaimmat hiustenväriksi.

  3.Kyllä enkelillä pitää olla sädekehä ja siivet, eihän se muuten enkeli olisikaan.

  4.Jotenkin miellän että enkeleillä on "enkelikiharat". Oisiko siinä mitään ideaa?

  Olen jäänyt aivan koukkuun tähän ihanaan blogiisi. Joka päivä pitää käydä tarkistamassa oletko jotain kirjoittanut.

  VastaaPoista
 34. Onpas kauniita enkeleitä :)

  Minun mieleeni on enemmän nuo piirretyt kasvot.
  Mustat ja ihan vaaleat hiukset tekee jotenkin liian suuren kontrastin vaaleuden kanssa. Keskimmäisten hiusten värit ovat paremmat.
  Sädekehä yksinkertaisesta metalli tms langasta.

  -anne-

  VastaaPoista
 35. 1) piirretyt kasvot ehdottomasti ovat mieleeni ja ilmeitäkin voi varioida (laulava enkeli, naurava enkeli, hymyilevä enkeli jne.)

  2)kaikenvärisiä hiuksia erilaisiin ilmeisiin:).

  3)sädekehä tosiaan ehdottomasti, mutta voisihan sen kohottaa ilmaan niskan puolelle laitettavalla ohuella rautalankaviritelmällä.

  4) siipien väriä mietin minäkin, että ne tulisivat esiin, tai vaihtoehtoisesti mekon väriä. Jokin sydän tms aihe voisi olla kiva, vaikka rinnassa tai helmam syrjässä koristeena.

  -Omenainen-

  VastaaPoista
 36. Moi!

  1. Piirretyt (saa enemmän ilmeikkyyttä)

  2. Tummat ja kaikkein vaaleimmat - näyttää sekä etelältä että pohjoiselta

  3. Sädekehä ON enkeli-juttuja, mutta peikkometsän enkeleillä voisi olla jokin kasvi/marjanoksaseppele?

  ihanat hoikkelijalat :)

  t.Katriina

  VastaaPoista
 37. Yhdyn moniin muihin; piirretyt kasvot, monenvärisillä hiuksilla ja tietysti sädekehä!

  VastaaPoista
 38. 1. B) Piirretyt kasvoit ovat mielestäni enkelimäisemmät

  2. E) Usean väriset hiukset ovat mielestäni hyvät, sillä jos joku haluaa vaikka useamman enkelin niin on varaa valita erilainen (:

  3. Sädekehä on minun mielestäni hyvä eikä tee enkelistä halvan näköistä, anthaa ihanan lisäsäväyksen ennemminkin

  VastaaPoista
 39. enkeli B on suosikkini

  1. piirretytv kasvot ovat ihanat, tulee ihan lapsuus mieleen

  2. hiusten väri on juuri oikea, suorastaan mahtava punaruskea. Makuasia, mutta minun makuuni ainoa oikea

  3. sädekehä kuuluu asiaan, mutta voisi olla sellainen, että sen halutessaan voisi poistaa (itse en poistaisi)
  Terv Tuulix

  VastaaPoista
 40. 1b.Piirretyt kasvot ovat kauniimmat, lempeämmät ja aidommat.
  2c. Keltaiset. Tämä oli mielestäni kaunein väri, mutta toki voi tehdä myös kaikenvärisillä hiuksilla.
  3. Hopeinen sädekehä näyttää ihanalta ja tekee enkeleistä täydellisiä

  Hyvää joulunodotusaikaa terveisin Aino.

  VastaaPoista
 41. Ihania enkeleitä joista:
  1.Piirretyt kasvot on minusta ilmeikkäämmät
  2. Hiuksia monen värisiä niinkuin on meillä ihmisilläkin
  3. Sädekehä on hieman pramea, jostain yksinkertaisemmasta, esim rautalangasta, se voisi sopia paremmin tyyliin.

  Vaan makujahan on niin monenlaisia. Tämä oli vain minun mielipiteeni :)

  VastaaPoista
 42. Hei,

  ihania enkeleita!

  Piirretyt kasvot on paremmat, keltaiset hiukset sopivimmat ja sadekeha paan paalla oikein hieno tuollaisena, ei tervitse rusettia tai muutakaan!!

  Terveiset Peikkokukkulalle Kreikan saaristosta,

  mikaela.

  VastaaPoista
 43. 1) Piirretyt kasvot ovat mielestäni nätimmät, tosiaan herkemmät niin kuin joku aiemmin sanoi.
  2) Keltaiset hiukset ovat minusta kauneimmat, mutta ehkä kannattaa tehdä useamman värisiä, kun tässä on varmaan enemmän mielipiteiden hajontaa. Laittaisin ainakin beigehiuksisia lisäksi.
  3) Sädekehä on kiva noin eikä ollenkaan halvan näköinen. Meillä on kotona sellainen enkeli, jolla on paksuhko kultainen lanka pään ympärillä (menee siis otsan päältä) ja sitten lankojen päissä selkäpuolella roikkuu pienet kultaiset tähdet. Sekin näyttää ihan kivalta, tosin tuo sädekehä on enemmän enkelimäinen.

  VastaaPoista
 44. 1. Piirretyt kasvot näyttävät paremmilta.
  2. Kaikki hiusten värit sopivat enkeleleille :)
  3. Sädekehä on kiva, ei näytä "halvalta".

  VastaaPoista
 45. 1) piirretyt kasvot on paremmat
  2) mun mielestä kannattaa tehä kaiken värisiä hiuksia, jotta kaikille löytyisi mieleinen.
  3) sädekehä on kivan näköinen tuollaisena hopeisena

  -Milka

  VastaaPoista
 46. 1. Pirrettynä kasvot ovat ehkä kaikkein kauneimmat, mutta muunlaisissa näkyy se kädenjälki tietty paremin
  2.vaaleamman keltaiset ja hyvin haalean ruskeat hiukset sopii mun mielestä parhaiten ja valkeat seuraavaksi.
  3.sädekehä tekee enkelistä juuri enkelin.

  Hyvää jatkoa sinulle sinne kauas! Luin juuri suomilomastasi, kiva että se onnistui.:)

  VastaaPoista
 47. 1)Ehdottomasti piirretyt kasvot
  2)Beiget ja keltaiset hiukset ovat kauneimmat
  3)hopeinen sädekehä sopii oikein hyvin
  4)Voisiko mekko olla vähän pidempi...?! Vai katoaako sirous?

  -Sandra

  VastaaPoista
 48. 1. Kannatan piirrettyjä kasvoja
  2. Beiget tai keltaiset hiukset (valkoiset liian värittömät)
  3. Sädekehä mielestäni kuuluu enkelille

  VastaaPoista
 49. 1.Piirretyt kasvot - erilaisia ilmeitä
  2.kaikenvärisiä hiuksia voi olla
  3.pitäähän enkelillä sädekehä olla

  VastaaPoista
 50. Noi piiretyt kasvot ovat suloisen näköiset :) hiukset keltaiset ja sädekehä on kaunis. Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
 51. 1. Piirretyt kasvot ovat ilmeikkäämmät.
  2. Minusta voi olla kaikenvärisiä hiuksia niin kuin meillä ihmisilläkin.
  3. Sädekehä kuuluu mielestäni enkeleille.

  Terveisin Reija

  VastaaPoista
 52. Aivan hurmaavia enkeleitä.
  Piirretyt kasvot ovat minun mielestäni kauniimmat, hiukset voivat olla kaikkia noita värejä. Miksi tummatukkaisenen ei voisi olla enkeli? Ja sädekehä on oikein hyvä noin.

  Näpertelyintoa!

  -Piska-

  VastaaPoista
 53. Hantta sanoo mielipiteensä:

  Vaalea hiuksisia enkeileitä, piirretyin kasvoin. Sädekehä kuuluu kuvioon, voisiko sitä mistään muusta materiaalista sitten värkätä... rautalangasta... ihan hyvä noinkin.

  VastaaPoista
 54. Piirretyt kasvot, keltaisilla/oransseilla hiuksilla ja sädekehän kanssa. Minusta ekan kuvan vasemman puoleinen enkeli on täydellinen! :)

  VastaaPoista
 55. Oi kivaa, arvonta!

  Pidin eniten piirretyistä kasvoista valkoisilla hiuksilla, sädekehällä tai ilman :) Varmasti olisi vaihtelua laittaa esimerkiksi rusetti päähän. Sukat tai tossut jalkaan, voisi olla kiva.

  VastaaPoista
 56. 1) Piirretyt kasvot ovat mielestäin ilmeikkäämmät kuin helmikasvot.

  2) Keltaiset hiukset sopivat oikein hyvin enkeleille, varsinkin kun ne nähtiin tuossa kasvo-kysymyksessä paremmin. Huonoja eivät kuitenkaan ole mitkään, mutta c) keltainen siis miellyttää eniten.

  3) Näissä kuvissa katsottuna sädekehä näyttää mukavalta, ilman sitä enkelit saattaisivat näyttää "pelkiltä" keijukaisilta tai somilta tytöiltä siipineen.

  VastaaPoista
 57. Nyt en ehtinyt lukea kaikkien vastauksia mutta laitan omat ajatukseni tanne ketjun jatkoksi...

  Minusta piirretyt kasvot ovat jotenkin herkemmat kuin ne helmisilmat. Pidin eniten keltaisista hiuksista mutta ehka voisi olla hyva ajatus tehda vahan joka varia niin on valinnanvaraa. Sadekeha on minusta ihan ehdoton, kuuluu enkelille :)

  Tosi ihania pienia enkeleita!

  VastaaPoista
 58. 1. B. Ei ole pelkoa, että napit lähtisi irti, mikäli on pikku lapsia.

  2. e, beige ja valkoinen olisi minun suosikkeja.

  3. jos on tarkoitus että enkelistä tulee koriste enkeli, niin silloin siihen voi laittaa kehän, mutta jos sillä saa leikkiä, niin en laittaisi sitä siihen. Sillä jos on pieniä lapsia, ei se silloin pitkään siinä pysy.

  4. laittaisin enkelin matkaan nimilapun, johon voi omistaja sitten kirjoittaa enkelin nimen ja "syntymäajan". Eli syntymätodistuksen.

  VastaaPoista
 59. 1. B Piirretyt ovat kauniit ja herkät
  2. E Eri värisiä
  3. Hiusten joukkoon voisi pujotella hiukan ohutta hopealankaa.
  4. Siipiäkin voisi olla erilaisia. Esim. pieniä ja hiukan sudenkorentomaisia. Haluaisin, että kuusessani lentelisi enemmän talvikeijun, kuin enkelin näköisiä hahmoja.
  Nimimerkki "Koriste"

  VastaaPoista
 60. Heippa,
  piirretyt kasvot oli mukavammat eli 1. b ja 2. b-vaihtoehto myös. Sädekehä ei ole halvan näköinen, vaan kuuluu mielestäni enkelille. Ja nuo villasukat on myös kivat, kummin päin kudottuna vaan. -Sari-

  VastaaPoista
 61. Ihastuttavia enkeleitä sinulla!
  Minusta(kin) ylivoimaisesti kaunein on enkeli, jolla piirtämäsi kasvot, siis ykkönen.
  Ja enkeleillä kuuluu olla sädekehä. Hiukset voivat olla erivärisiä, vaikka ainakin me suomalaiset taidamme olla tottuneet vaaleahiuksisiin enkelihin.
  Pikku sukat söpöt; tykkään enemmän niistä joissa neule on vaakasuoraan.
  Olet tosi taitava, Mia!

  VastaaPoista
 62. Hei!

  Ihania enkeleitä! <3
  Ehdottomasti piirretyt kasvot ovat paremmat mielestäni.
  Kuten muutkin olen sitä mieltä että hiuksien väri voi olla mikä tahansa ja sädekehä pitää olla!
  Sukista se vaakakudonta näyttää minun silmääni mukavammalta.
  Olet kyllä todella taitava =)
  -marjo_

  VastaaPoista