Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Enkelin sukat

Suuret kiitokset kaikille tähän mennessä mielipiteensä ja ideansa antaneille sekä arvontaan osallistuneille! Vielä on aikaa osallistua huomiseen iltapäivään asti!

---

Jotkut teistä antoivat idean, että enkeleillä voisi olla tossut tai sukat. Olin itsekin sitä ajatellut. Nyt olen kokeillut sukkia erilaisista kankaista (hammastikuilla en rupea neulomaan...) Tykkään eniten noista vaaleansinisistä sukista. Ne ovat niin paksut, että ovat jo tossumaiset. Mitä mieltä te olette noista vaaleansinisistä sukista? Ovatko liian paksut? Minusta tuollainen pituus on kiva, että sukan reuna näkyy hameenhelman alta. Ajattelin, että voisin tehdä vain yhdenvärisiä sukkia, jotta yhtenäisyys säilyy.Ja sitten tämän postauksen kysymykseen:Kummat sukat ovat paremmat, ylemmät vai alemmat? Neuleen suunta menee siis kummassakin eri suuntaan.
---

Peikkokukkulalla ovat kaikki ruusut auenneet. On huumaava tuoksu ja todella kaunista, kun on vaaleanpunaisia, valkoisia ja punaisia ruusuja. Eriväriset sisiliskot vipeltävät kaikkialla, mihin katse osuu. On ruskeita, neonturkoosi-neonkeltaisia, ruskea-keltaisia, mustia ja harmaita. Pidän sisiliskoista! Kyllä tuossa vessan portailla yksi kiiltävä käärmeskin eilen luikerteli...mutta Chilessä ei ole myrkyllisiä käärmeitä, joten ei tarvitse pelätä!

---

Linnut visertelevät joka puolella. Niillä on poikasia. Meillä on räystäässä kaksikin linnunpesää. Emo kuskaa niille ruokaa aamusta iltaan. Maalasin keijuja niiden pesän alla ja säälin emoa. Poikaiset nimittäin huutavat siellä kurkku suorana ;) Vessan räystään alla on myös pesä. Sielläkin käy melkoinen kuhina.
---
Kyllä on nyt mukavaa, kun voi ottaa korianteria ja salaattia omasta maasta! Tomaatteja ja kesäkurpitsojakin saamme tänä kesänä. Vadelmat ovat kypsiä noin kuukauden päästä...Mutta nyt lopetan höpöttämisen, ja menen salaatin tekoon ja sitten hyppään taas enkeleiden ja tonttujen maailmaan.
---
Ihanaa sunnuntaita teillekin!


11 kommenttia:

 1. Alemmat sukat ovat minusta kauniimmat. Eiko sukkia voisi huovuttaa?

  VastaaPoista
 2. Alemmat minustakin, mutta tosi hienot ovat myös nuo pallolliset, ja samalla enkelillä hieno rautalanka sädekehä:)
  Ei voi kuin ihailla, mitä kaikkea jaksat ja osaat tehdä.
  Heta

  VastaaPoista
 3. Alemmat ovat minustakin kauniimmat.Mutta niin ovat ihanat myös nuo pinkit pallolliset sukat!Upeita enkeleitä!

  VastaaPoista
 4. Alemmat saavat minunkin ääneni. :o)

  VastaaPoista
 5. Myös minun ääneni menee alemmille sukille!

  VastaaPoista
 6. Hola amiga encontré su blog y me parece hermoso el sur de Chile, vivir rodeada de naturaleza es un privilegio hoy en día, me encantan los ángeles son una ternura, soy chilena (Viña del Mar),Claudia.

  VastaaPoista
 7. nämä on sulosia!!!ja alemmat sukat on ihania!!:)

  VastaaPoista
 8. Alempiin päädyn myös mie, vaik molemmat on suloiset. Ei ole liian paksut, töppösethän saa ollakkin paksut ja lämpöset :) Ja pituuskin on just hyvä, jää vähä kinttua näkyviin tossun ja helman välistä.
  t.Merja

  VastaaPoista
 9. alimmaiset ovat tossumaisemmat ja siksi paremmat.tykkäsin myös noista pallomaisista e oli söpöt

  kikke

  VastaaPoista
 10. Alemmat sukat ovat nätimmät.

  Sä olet kyl tosi taitava!

  -Sandra

  VastaaPoista
 11. Alemmat eli neulos menee vaakaan. :) Huovutettuja minäkin voisin ehdottaa!

  VastaaPoista