Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

perjantai 5. marraskuuta 2010

Mikä ihana kevät!

Olen ihan juopunut tästä keväästä! Kaikkialla on niin hengästyttävän vihreää. Yritän nauttia siitä kaikilla soluillani, sillä tiedän, että joulukuun alusta lähtien luonto alkaa kuivua ja kellertyä niin, että jouluna meillä on "Yellow Christmas".

Talomme ympärille olemme kuitenkin istuttaneet paljon kasveja, kukkia, puita ja pensaita, jotta saisimme nauttia vihreydestä edes talomme lähistössä.

En kuitenkaan voi pyöriä ulkona aamusta iltaan ihastelemassa vihreyttä, sillä töitä on PALJON. Tänään ohjelmassa on villan värjäystä ihonväriseksi, chihuahuan vaatteiden ompelua sekä joulunäyttelyn töiden suunnittelua.


Jos kuitenkin vähän ehtisi pyöriä puutarhassakin ja nauttia TÄSTÄ HETKESTÄ, sillä:
Salaisuus on nykyhetkessä.
Jos tarkkailet nykyisyyttä, voit tehdä sen paremmaksi,
ja jos teet sen paremmaksi,
kaikki myöhempikin on paremmin.
Jokainen päivä on jo itsessään ikuisuus.
(Paolo Coelho)

2 kommenttia:

  1. Teillä on ihan päinvastoin kuin meillä;silloin kun teillä on kuivinta,meillä pitäisi olla sitä ihanaa vihreää.Talvi tosin on kovasti myöhässä,tänäänkin yli 30 astetta ja sateesta ei tietoakaan..

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Olen lukenut blogiasi jo pitkään. Mielettömät maisemat teillä siellä kukkulalla. Minua kiinnostaisi tietää, onko teillä naapureita lähistöllä vai saatteko asua siellä ihan omassa rauhassanne? Ja miten luonto/eläimet eroavat Suomesta? Onko siellä esim. käärmeitä tms? Mielenkiintoista tosiaan, että siellä eletään ihan eri vuodenaikaa kuin täällä. Hyvää jatkoa sinne kauas. Kiitos, että annat mahdollisuuden seurata eloasi toisella puolella maapalloa.T. Syysihminen

    VastaaPoista