Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 20. marraskuuta 2010

Meillä alkoi....

...herneaika!

Kälyni ei suostu maistamaan edes yhtä hernettä raakana! Ne kun täytyy keittää ennen kuin niitä voi syödä. Minä popsin niitä sitten tällaisena barbaarina raakana :)

---

Meillä alkoi myös:

Mansikka-aika! Näitä kälyni syö raakanakin.

7 kommenttia:

 1. Meilläkin on jo mansikoita,vaikka näin sesongin alussa ovatkin hinnoissaan,joten en vielä osta.Herneitä sen sijaan pitää odotella tuonne ensi vuoden puolelle.Ei niitä täälläkään pahemmin raakoina syödä...

  VastaaPoista
 2. Hernehän on juuri parhaimmillaan raakana! Suoraa puskasta suuhun, nam. Ei tiedä käly mitä menettää. :D

  VastaaPoista
 3. Minä taas en suostu syömään herneitä keitettyinä...paitsi silloin, kun ollaan kälyn luona ja hän laittaa niitä minulle lautasellisen, vaikka tietää, etten tykkään niistä :o Mutta hän ei suostu edes YHTÄ hernettä maistamaan raakana!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Minua pidettiin perheessä hulluna kun söin herneitä raakana... Niistähän menee vatsa kuulemma aivan sekaisin! Heh. Kukaan muu ei suostunut edes maistamaan!

  No eihän ne varsinaisia "sokeriherneitä" olleetkaan, mutta silti hyviä!

  Aikamoista kiusaamista muuten tämä postaus :)

  Nyt näyttää siltä että N tulee yksin Chileen, hänellä on siellä maatilan hommia aika paljon ja saa myös tavata sukulaisiaan ja ystäviään rauhassa. Vähän harmittaa, mutta taidan suosiolla jäädä kotiin.

  VastaaPoista
 6. Oi joi, tuli vesi kielelle! Herneet ja mansikat on "raakoina" ja tuoreena ihan parhaita!

  VastaaPoista