Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

tiistai 9. marraskuuta 2010

Piskien Pinkki Pesä

Varoituksen sana näin alkuun: Jos inhoat pinkkiä, siirry seuraavaan blogiin, sillä tämän postauksen luettuasi saatat saada allergisia reaktioita;)

Olenkin kertonut jo aikaisemmin, että chihujemme huoneen sisustuksen värit ovat pinkki, ruskea ja beige. Koska laumassamme on seitsemän narttua ja koska minä pidän vaaleanpunaisesta väristä, siksi sitä on eniten. Ruskea ja beige taas lievittävät "ällötystä" ja sopivat hyvin perheen kahdelle prinsille, joista toinen on ruskea (suklaa-creme) ja toinen beige (soopeli-creme).Tässä on kuvia julisteista, korteista, verhoista ja koristeista, joita pinkkien piskien seiniltä löytyy.

Tässä taas on edustettuna huoneen tekstiilejä. Pieniä fleecepeittoja täytyy olla paljon, sillä ne pyörivät jatkuvasti pesukoneessa. Sydänkuvioinen ja yksivärinen ovat huoneen mattoja. Pöllö on mikrossa lämmitettävä geelityyny, jonka saa käyttöönsä se, joka tarvitsee joskus lisälämpöä.


Paul Frank -pedin ostin Suomesta chihuahuafoorumilta. Yksi tyttö tahtoi myydä sen, sillä se ei sopinutkaan hänen kotinsa sisustukseen. No meille sopii! Terkkuja Y:lle, B:lle ja M:lle! Ainoa vika tuossa apinapedissä on se, etten meinaa millään raskia käyttää sitä. Nytkin se on tuolla korkealla kaapin päällä.
---
Vaaleanpunaiset muoviboksit ostin Helsingistä Doggystylen liikkeestä Iso-Roobertinkadulta. Liike oli avattu juuri sinä samaisena päivänä. Olen etsinyt vaaleanpunaisia bokseja jo vuoden Chilestä, mutta täällä ei sellaisia ole. Kuvittelin, että Suomestahan löytää jokaisesta "mustistajamirristä" vaaleanpunaisia kuljetuskoppia, mutta eihän se niin ollutkaan! Mustista ja Mirristä sanottiin, että vaaleanpunaiset boksit ovat niin suosittuja, että joskus kun niitä tulee, ne viedään heti! Miksei niitä sitten ole enempää myynnissä? Tuollainen vastaus kuulosti minun korviini hyvin chileläiseltä:) Vaaleanpunaisten boksien löytäminen oli todella kiven alla! Boksien tilaaminen Chileen nettikaupasta on vähän tylsää sen takia, että paketista tulisi kallis sen viemän tilavuuden mukaan, vaikkei se paljon mitään painakaan. Onneksi sitten kaverini, joka ei harrasta lainkaan koiria ja joka pyörittelee päätään hullutuksilleni, suostui tekemään koukkauksen matkallamme ja niin pääsin Doggystyleen ihan avajaispäivänä! Kiitos vielä N! Mukaan Chileen lähti kolme boksia :) Nyt noita bokseja varjelen. Ne ovat vain matkustamista ja ell-reissuja varten. Kotona pesäpaikkoina toimivat vanhat kulmista pureskellut boksit.
---
Pehmochihuja olen kerännyt useamman vuoden tarkoituksenani sitten joskus hamassa tulevaisuudessa laittaa ne chihuhuoneeseen! No, se "hamatulevaisuus" on NYT!
---
Isossa tynnyrissä on sisällä koirannappuloita. Veljen tytär teki minulle joululahjaksi tuon vaaleanpunaisen tassupyyhkeen, jota en raski käyttää. Tein siitä essun tynnyrille. H:lle terkkuja!


Tässä edustettuna vähän garderobia.


Chihuilla on oma Bambina-lämpöpatteri. Uusia pantoja lähti Suomesta mukaani. Täältä ei saa nättejä pantoja. Keskimmäisessä kuvassa puhki rakastettu (vai vihattu?) likainen puudeli.

Kuulin, että Ikea lopettaa kokonaan tuotantonsa lemmikeille. Pitääkö se paikkansa? Jos pitää, niin iso miinus Ikealle ja sääli! Tuon koiranaulakon ostin Ikeasta kesällä ja tosiaan, ei Ikeassa ollut juuri mitään enää lemmikeille. Harminharmi! Nyt koiranaulakoissa roikkuvat remmit. Muissa kuvissa näkyy kaikkea huoneessa olevaa sälää, kuten kansio, jossa säilytän kaikkia chihujen papereita, tarjotin jonka olen itse tehnyt, juoma-automaatti jne.
---
Pinkkejä unelmia teille muillekin. Maailmaa on ihanaa katsella ruusunpunaisten lasien läpi!

1 kommentti: