Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 1. marraskuuta 2010

Kuumat terveiset pyhäpäivänä!

Tänään on Chilessä vainajien muistopäivä ja sen takia pyhäpäivä. On tosi hiljaista, kun maantielläkään eivät liiku autot eivätkä rekat. On ensimmäinen kesäpäivä, vaikka kevättä vielä elämmekin puolitoista kuukautta. Jo aamulla ilma oli lämmin ja nyt iltapäivällä on jo kuuma.

Meillä oli eilen Chiquititan syntymäpäivät. Oli paljon vieraita ja Chiffeliffe sai lahjoja. Meillä oli arpajaiset, joissa Chiffe luonnollisesti toimi onnettarena. Kaikki kakut, piirakat, sushit ja salaatit häippäsivät nopeasti parempiin suihin, vaikka kaikki vieraat olivat chileläisiä, enkä yhtäkään chileläistä ruokaa laittanut tarjolle;) Ei jäänyt pahemmin jämiä herkuteltavaksi tälle päivälle. Koirilla oli oma herkkupöytänsä ja illalla kaikilla oli pyöreä vatsa ja ne kuorsasivat kuorossa sohvalla (poikkeuslupa!)
---
Chiquititan juhlista on tulossa kuvia ja juttua lähipäivinä. Tänään meillä on niin hidas yhteys, että kuvien laittamiseen tulee menemään monta tuntia, siksi ette saa synttäripostausta luettavaksenne tänään.
---
Kuumat terveiset Pyryn päivään!

2 kommenttia:

 1. Onnea synttärisankarille! Lampi on aivan upea! Makuuhuoneenne on niin tosi kaunis!

  Onnellista kevättä teille, täällä vihmoo kylmää vettä!

  VastaaPoista
 2. Onnea sankarille, meillä on pyhäinmiestenpäivä ensi viikonloppuna.
  Ihana kuva sinusta, siitä aistii jopa lämmön.
  Täällä me odotamme talvea ja värisemme kylmästä, mutta nauti täysin rinnoin keväästä:)

  VastaaPoista