Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

torstai 27. lokakuuta 2011

Oopperadiiva ja sen pimeä puoli

Peikkokukkulan oopperadiiiva esitti oodin minulle syntymäpäivieni kunniaksi.

Aariat tulevat sydämen kyllyydestä.Blondilla ei ole hankaluuksia yltää korkeisiin säveliin.

Las Vegasista tilattu timanttipanta säihkyy estradilla.


Tein Blondin mekon tunikasta, jonka olin ommellut itselleni jokin aika sitten. Kangas kuitenkin oli liian tönkköä ja mallikin huono. Blondi on tyytyväinen mekkoonsa. Ihokaan ei pala, kun on kevyt mekko päällä. (Blondi oli ilman paitaa yhden päivän ja nyt sen selkänahka kuorituu paloina pois!)


Blondi näyttää niin herkältä ja "ihmismäiseltä" mekossaan. Kuitenkin se on Koira isolla K:lla. Tai oikeastaan Rottakoira isolla R:llä. Meitä nauratti kovasti, kun synttäreiden jälkeen Blondi yhä kirmasi mekossaan vaaleat hiukset tuulessa hulmuten ja timantit säihkyen. Sitten koirat löysivät rotankolon. Taika, Seita, Luna ja Blondi alkoivat kaivaa kuoppaa ja etsiä rottaa. Blondi työnsi kuononsa niin pitkälle reikään kuin vain onnistui. Sitten se hyppäsi toiseen paikkaan ja yritti kaivaa tietään rotan luo. Hiekka lensi, kun se kuopi. Kaikki chihuahuat makoilivat kaukana tapahtumien keskipisteestä ja katsoivat isojen koirien toimia pitkin kuononvarttaan. Kyllä huomaa, että chihuahua on seurakoira ilman sen suurempia viettejä. Niitä ei pätkääkään kiinnostanut rottajahti. Blondin vietit taas veivät sen rottajahtiin, eikä edes prinsessamekko saanut sitä unohtamaan sitä, että se on oikea Koira, eikä mikään hienohelma!

7 kommenttia:

 1. Ihana laulu, se tuntui kantautuvan tänne asti. Onnittelut minultakin!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana Blondi on!
  Liikuttavan suloinen mekkoineen, hiuksineen ja aarioineen!

  t.Leena ja Pojat

  VastaaPoista
 3. Suloinen Blondi! ♥

  Pitkästä aikaa kommentoin, vaikka kaikki postauksesi kyllä ahmin aina heti tuoreeltaan. Jotenkin on vaan ollut sellainen kommentointilaiskuus viime aikoina, hitsi..

  Mukavaa kevättä teille sinne Chileen! Me (raukat) täällä odotamme ensilunta kauhun sekaisin tuntein. Nim. kevätihminen

  VastaaPoista
 4. Mahtava laulajatar ja rottakoira, liikuttava mekko päällä rottajahdissa.

  VastaaPoista
 5. Olen niiiiin Blondi fani!

  VastaaPoista
 6. Luen silloin tällöin blogiasi, ihastelen suloisia koiria, ja ihailen maisemia sekä kivoja sisustusideoitasi. Peikkokukkulalta ei voi poistua kuin iloisena, jopa tässä Suomen syyssäässä. Terveisin, Anna-Mari

  VastaaPoista