Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

lauantai 29. lokakuuta 2011

Zaran päivä

Zara täytti eilen neljä vuotta! Ihanainen tyttö on ollut meillä nyt kolme vuotta. Presumida de Llano Blanco. Meidän pikku possu!


Vasemmalla Zaran "poikaystävä" Choko Bon Bon, keskellä Zara itse ja oikealla Zaran tyttärentytär Dahlia.Makkaratarjoilulla Zaran tytär Anastasia, Zaran "aviomies" Yoda sekä Zara itse.


Ei nyt tullut juhlistettua Zaran synttäreitä muuten kuin makkaratarjoilulla. Ei otettu virallisia kuviakaan, mutta tärkeintä kai oli, että karvakorvat saivat herkkuja masuihinsa.

4 kommenttia:

 1. Tytär rakastaa chihuja ja tiedustelee montako koiraa sulla on?
  Somia ovat.

  VastaaPoista
 2. Onnea hymyhauvalle!

  VastaaPoista
 3. näkee että jotain niin ihanaaaa on tarjolla. Makkaraa!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut sinne ihanalle hauvalle! olen niin rakastunut juuri tähän rotuun ja se on paljon sinunkin ansiostasi, mutta viimeinen niitti oli kun olen saanut ihan livenä tutustua. En ole ottamassa koiraa,kun olen töissä ,e ikä mulla olisi aikaa koiralle, mutta ehkä sitten kun jään eläkkeelle, hyvää aikaa tarkoin miettiä ja pohtia. ei tule vääriä päätöksiä tehtyä.

  VastaaPoista