Käsitöitä, tuunailua, chihuja ja muita koiruuksia, Michilandian kuulumisia, puutalon sisustamista, Peikkokukkulan luontoa, puutarhaa, palasia Chilestä, pohdintaa ja rakentamista, pienen pojan touhuja...

maanantai 31. lokakuuta 2011

Kiireitä

Ompelukoneeni on surrannut kuumana. Kuvassa viime viikon satsia. Ompeluhommien lisäksi minulla ja meillä on meneillään kolme muuta suurehkoa projektia sekä ainakin kymmenen pienempää. Moni keskeneräinen projektini joutuu odottamaan maaliskuulle saakka, jotta voin niitä jatkaa. Miten ihmeessä ihminen voi saada elämänsä tähän jamaan, kun ei edes käy kodin ulkopuolella töissä ja kun ei ole lapsia ja kun asuu kaukana kaupungeista? Olen lahjakas ainakin yhdessä asiassa: saan kiireen aikaiseksi, vaikka asun korvessa eikä tarvitse tanssia muiden järjestämien aikataulujen mukaan!

Tähän postaukseen sopivat myös anteeksipyynnöt. Pahoittelen sitä, etten ole ehtinyt moneen viikkoon vastata kunnolla kommentteihin ja onpa varmaan jäänyt vastaamatta joidenkin teidän ihaniin sähköposteihinnekin! Arvostan jokaista kommenttia ja sähköpostia ja tulen niistä hyvin iloiseksi! Kun kiireeni helpottavat, yritän keskittyä taas paremmin blogin sosiaaliseen elämään :)

4 kommenttia:

 1. Olet ollut todella ahkera. Sinulla on niin montaa rautaa tulessa, niin johan siitä kiire syntyy. Muista välillä rauhoittua, riittää voimia ettei stressi saavuta.

  VastaaPoista
 2. Suloisia takkeja!!!

  Eihän sitä aina ehdi täällä aikaa viettämään, joten turhaan anteeksi pyytelet...☺

  VastaaPoista
 3. Kiva kuitenkin, että jaksat kiireistä huolimatta päivitellä blogia tiheään :)

  VastaaPoista
 4. What a terrific designer U are:) !
  -Päivi

  VastaaPoista